|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:24 pm
nox123 Kukus nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow } ja biore ten bez lewego oka dziobu dziobu... Jankesa dziobu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:24 pm
Kukus nox123 Kukus nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow } ja biore ten bez lewego oka dziobu dziobu... Jankesa dziobu ale masz zajebista czapke ja tez taka chce ile taka trzeszczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:25 pm
nox123 Kukus nox123 Kukus nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow } ja biore ten bez lewego oka dziobu dziobu... Jankesa dziobu ale masz zajebista czapke ja tez taka chce ile taka trzeszczy 500 za nią dałem ale chyba przepłaciłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:28 pm
Kukus nox123 Kukus nox123 Kukus nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow } ja biore ten bez lewego oka dziobu dziobu... Jankesa dziobu ale masz zajebista czapke ja tez taka chce ile taka trzeszczy 500 za nią dałem ale chyba przepłaciłem ja tam mam aktualnie 200g bo mojej zonce na zeczy dalem 6000 no cuz wsumie jak bym podliczyl to juz jej dalem jakies 20000g a ta sam wydalem jakie 3000 na swojez zeczy ale nie odchocmy od tematu buaak baak dziob dziob gin jankesie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:30 pm
nox123 ja tam mam aktualnie 200g bo mojej zonce na zeczy dalem 6000 no cuz wsumie jak bym podliczyl to juz jej dalem jakies 20000g a ta sam wydalem jakie 3000 na swojez zeczy ale nie odchocmy od tematu buaak baak dziob dziob gin jankesie właśnie robię sobie na kolację spaghetti xd bede za jakiś czas spowrotem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:32 pm
Kukus nox123 ja tam mam aktualnie 200g bo mojej zonce na zeczy dalem 6000 no cuz wsumie jak bym podliczyl to juz jej dalem jakies 20000g a ta sam wydalem jakie 3000 na swojez zeczy ale nie odchocmy od tematu buaak baak dziob dziob gin jankesie właśnie robię sobie na kolację spaghetti xd bede za jakiś czas spowrotem to ja ide spac nara i zadziob jakiegos jankesa odemnie biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:32 am
po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:33 am
nox123 po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem ja? nie wiem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:35 am
SkoczeK nox123 po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem ja? nie wiem xp chlopie skazujesz sie na zadziobanie masz jeszcze hwile na zastanowienie a potem cala ekipa kurczakow idziemy na ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:35 am
nox123 SkoczeK nox123 po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem ja? nie wiem xp chlopie skazujesz sie na zadziobanie masz jeszcze hwile na zastanowienie a potem cala ekipa kurczakow idziemy na ciebie jestem po swojej stronie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:38 am
SkoczeK nox123 SkoczeK nox123 po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem ja? nie wiem xp chlopie skazujesz sie na zadziobanie masz jeszcze hwile na zastanowienie a potem cala ekipa kurczakow idziemy na ciebie jestem po swojej stronie blaugh to jest chyba dobra odpowiec cherbatki???? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 19, 2004 1:41 am
nox123 SkoczeK nox123 SkoczeK nox123 po czyjej jestes stronie naszej czy jankesow pamietaj wrug naszego wroga jest naszym przyjacielem ja? nie wiem xp chlopie skazujesz sie na zadziobanie masz jeszcze hwile na zastanowienie a potem cala ekipa kurczakow idziemy na ciebie jestem po swojej stronie blaugh to jest chyba dobra odpowiec cherbatki???? biggrin stare fajno- jakiej cherbatki!? domokun dobra jestem po "waszej" stronie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|