|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:17 pm
Real_Twisted troche wieksza glowa ...bo tak wyglada jakby jej rozwalkowali czubek glowy, krzywe ramiona i uszy narysuj...tyle widze monitora nie przezuce na bok xd taka ma opinia twisted heh bo wlosow jeszcze do konca nie narysowalam ^^' ale jak na moje beztalencie to calkiem calkiem... jak ja bym kciala umiec rysowac moznaby na angelic scarf zarobic sweatdrop cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:20 pm
Baliaur Real_Twisted troche wieksza glowa ...bo tak wyglada jakby jej rozwalkowali czubek glowy, krzywe ramiona i uszy narysuj...tyle widze monitora nie przezuce na bok xd taka ma opinia twisted heh bo wlosow jeszcze do konca nie narysowalam ^^' ale jak na moje beztalencie to calkiem calkiem... jak ja bym kciala umiec rysowac moznaby na angelic scarf zarobic sweatdrop cool oj nie narzekaj niektorzy(tak jak ja) nie potrafia wogole rysowac... scream nie narzekaj udziela ci sie od kitty scream xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:26 pm
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted troche wieksza glowa ...bo tak wyglada jakby jej rozwalkowali czubek glowy, krzywe ramiona i uszy narysuj...tyle widze monitora nie przezuce na bok xd taka ma opinia twisted heh bo wlosow jeszcze do konca nie narysowalam ^^' ale jak na moje beztalencie to calkiem calkiem... jak ja bym kciala umiec rysowac moznaby na angelic scarf zarobic sweatdrop cool oj nie narzekaj niektorzy(tak jak ja) nie potrafia wogole rysowac... scream nie narzekaj udziela ci sie od kitty scream xd twisted aaaaa jestem najlepsha rysowniczka na swiecie rysuje prawie tak jak Carnelian ^^" to juz nie narzekam twisted domokun ja tez nie umialam rysowac,.. do czasu twisted kcesh siga?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:29 pm
Baliaur Real_Twisted Baliaur aaaaa jestem najlepsha rysowniczka na swiecie rysuje prawie tak jak Carnelian ^^" to juz nie narzekam twisted domokun ja tez nie umialam rysowac,.. do czasu twisted kcesh siga? szczerze mowiac to nie stac mnie zapewne ^_^ nie mam goldow sweatdrop wiesz trening czyni mistrza i mozna dojsc do naprawde wielkiej wprawy ale to wymaga duzego samozapacia i odrobiny talentu wiec cwicz cwicz cwicz biggrin twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:37 pm
to ja moge Ci zrobic a Ty zaplacisz np za 2 m-ce??ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 5:11 am
opcy YumiTao  ja wam powiem ze mam to wszytsko głeboko w.....nosie mrgreen wreszcie ktos z dobrym podejsciem do sprawy......... mrgreen nie podlizuj sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 11:56 am
co tu sie do k..... nedzy dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 11:56 am
ale tu dzisiaj ruch ...
ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 12:05 pm
Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... *rzuca w niego kamykiem* domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 12:06 pm
YumiTao Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... *rzuca w niego kamykiem* domokun heart *kamyk robi mu limo pod okiem* za co ? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 12:17 pm
Ozzwald YumiTao Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... *rzuca w niego kamykiem* domokun heart *kamyk robi mu limo pod okiem* za co ? crying za oddawanie moczu w poblizu miejsca punlicznego prosciej mowiac koło przystanku mrgreen i za to co teraz napisałes na gadu domokun *rzuca kolejnym kamykiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 09, 2005 12:22 pm
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... *rzuca w niego kamykiem* domokun heart *kamyk robi mu limo pod okiem* za co ? crying za oddawanie moczu w poblizu miejsca punlicznego prosciej mowiac koło przystanku mrgreen i za to co teraz napisałes na gadu domokun *rzuca kolejnym kamykiem* pijany bylem... konczylem wtedy 18 lat... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 12:32 am
Ozzwald YumiTao za oddawanie moczu w poblizu miejsca punlicznego prosciej mowiac koło przystanku mrgreen i za to co teraz napisałes na gadu domokun *rzuca kolejnym kamykiem* pijany bylem... konczylem wtedy 18 lat... blaugh cala prawda, a jeszcze na usprawiedliwienie dodam ze nie robil tego samemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 4:04 am
Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... NIeustannie postepujaca degeneracja młodego pokolenia, czy to nie fajne ?! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 12:01 am
BeeWolf_san Ozzwald co tu sie do k..... nedzy dzieje... NIeustannie postepujaca degeneracja młodego pokolenia, czy to nie fajne ?! rofl Bee !!! nie widzialam cie z 500 lat !! xd wiiiitaj whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|