|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:15 am
hmmm...Say plan jest fajny, ale chyba takie male pomieszczenie mialoby pomiescic wszystkich gaiowiczoow? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:16 am
Sayokun no dobra plan budynku puźniej się go przerobi  wow eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Danii Katka1989 Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^" A coś wrodzajy czradziojek z księrzyca połączone z ee... yy... dobra porzućmy ten temat hmm... stare stare stare WinX! Nieznasz WinX? A masz Minimax? Bo ja mam i czasem sobie ogladam (jak trafie, bo nie wiem kiedy jest sweatdrop ) Danii, ktora lubisz najbardziej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Delisa - 22 Kari - spróbuj wejść tu pod wieczór ;P co druga stronka "cannot connect to the sushi database" (wybaczcie, jeżeli niedokładnie tak...) Say - jaja Ci urwę jak Cię jeszcze kiedyś zobaczę, więc strzeż się. Do planu budynku dopisz 22 - Rynn the Vampire & kagenoyami. no dobra i eeee sory sory przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:18 am
Miss_Karina hmmm...Say plan jest fajny, ale chyba takie male pomieszczenie mialoby pomiescic wszystkich gaiowiczoow? xd niezapominajmy o strychu piwnicy *wara od mojego pokoju* i ogrodzie "albo ulicy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:19 am
Rynn...spokojnie xd Say pozniej naprawi blad wink
Kyoko- ty lubisz SM?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:19 am
Kyoko Suomi Katka1989 Danii Katka1989 Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^" A coś wrodzajy czradziojek z księrzyca połączone z ee... yy... dobra porzućmy ten temat hmm... stare stare stare WinX! Nieznasz WinX? A masz Minimax? Bo ja mam i czasem sobie ogladam (jak trafie, bo nie wiem kiedy jest sweatdrop ) Danii, ktora lubisz najbardziej? nie, nie znam sweatdrop Nimimaxa też nie mam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:20 am
Katka1989 *wchodzi do swojego pokoju* EJ! Co tu robią te rzeczy!!! wynocha z mojego pokoju, ale już!!! domokun nie widać tabliczki? 59 zajęty stare o meeeeen... 1) nie moja wina ze tabliczki podkrecali 2) JAkie rzeczy eek 3) ale wywołałam zamieszanie 4) jeżeli 59 wolny to bardzo chetnie go zajme 3nodding 5) Przeeeeeeeeeeeeepraszaaaaaaam wszystkich 6) o meeeeeeeeen.. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:20 am
Sayokun Rynn the Vampire Delisa - 22 Kari - spróbuj wejść tu pod wieczór ;P co druga stronka "cannot connect to the sushi database" (wybaczcie, jeżeli niedokładnie tak...) Say - jaja Ci urwę jak Cię jeszcze kiedyś zobaczę, więc strzeż się. Do planu budynku dopisz 22 - Rynn the Vampire & kagenoyami. no dobra i eeee sory sory przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam przepraszam nie rozśmieszaj mnie stare Kari - raczej mu się nie uda...ale ja się kiedyś zemszczę stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:21 am
Katka1989 Kyoko Suomi Katka1989 Danii Katka1989 Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^" A coś wrodzajy czradziojek z księrzyca połączone z ee... yy... dobra porzućmy ten temat hmm... stare stare stare WinX! Nieznasz WinX? A masz Minimax? Bo ja mam i czasem sobie ogladam (jak trafie, bo nie wiem kiedy jest sweatdrop ) Danii, ktora lubisz najbardziej? nie, nie znam sweatdrop Nimimaxa też nie mam stressed Zaluj Katka, zaluj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aya ma chyba pokoj nr. 61 ............ tak mi sie zdaje ....... sweatdrop ja tez ogladalam winxa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii Miss_Karina hmmm...Say plan jest fajny, ale chyba takie male pomieszczenie mialoby pomiescic wszystkich gaiowiczoow? xd niezapominajmy o strychu piwnicy *wara od mojego pokoju* i ogrodzie "albo ulicy" ja na pewno nie wejde do strychu, nie lubie wchodzic tam wink lepiej duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy ogrod z basenem i pieknymi roslinkami xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:23 am
Delisa aya ma chyba pokoj nr. 61 ............ tak mi sie zdaje ....... sweatdrop ja tez ogladalam winxa blaugh WinX wymiata, ne? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:23 am
musze juz leciec papatki sad xp *eh..........nie chce mi sie pisac tego samego xp wiecie co zawsze robie kiedy musze leciec wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:24 am
Miss_Karina Danii Miss_Karina hmmm...Say plan jest fajny, ale chyba takie male pomieszczenie mialoby pomiescic wszystkich gaiowiczoow? xd niezapominajmy o strychu piwnicy *wara od mojego pokoju* i ogrodzie "albo ulicy" ja na pewno nie wejde do strychu, nie lubie wchodzic tam wink lepiej duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzy ogrod z basenem i pieknymi roslinkami xd wink ciepluch xd patki Del smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|