Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 82 83 84 85 86 87 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 9:15 am

ichabot
hmm... znając politechnikę, to pewnie z 60 mrgreen
ale ja jestem na uniwersytecie xd naliczylam kolo 60 na poczatku semestru - to bylo zabawne swoja droga: masz 4-5 grup po 16 osob - w mojej bylo cale 9 koncu, w innych po 12 etc., wiec nie sa cale zapelnione, a zapisanych osob na zaliczenie prawie 140. :XP: nienawidze ich wszystkich momentami xd
ale i tak wiere, ze dasz rade. a i w gdansku Cie znajde *grozba*
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 9:20 am

wilkus
ichabot
hmm... znając politechnikę, to pewnie z 60 mrgreen
ale ja jestem na uniwersytecie xd naliczylam kolo 60 na poczatku semestru - to bylo zabawne swoja droga: masz 4-5 grup po 16 osob - w mojej bylo cale 9 koncu, w innych po 12 etc., wiec nie sa cale zapelnione, a zapisanych osob na zaliczenie prawie 140. :XP: nienawidze ich wszystkich momentami xd
ale i tak wiere, ze dasz rade. a i w gdansku Cie znajde *grozba*

Ale trafiłem xd

Niby na politechnice też mam papiery, ale bym sobie nie poradził, gdybym musiał tam studiować. Poza tym wolę jednak kierunki medyczne...

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 9:45 am

ano, ano xd
e, nie wydaje mi sie. no ale przecai tak to Ty wiesz, nie ja.
czy to tez odnajduje swoje odbicie w zomgu? :XP:
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:03 am

wilkus
ano, ano xd
e, nie wydaje mi sie. no ale przecai tak to Ty wiesz, nie ja.
czy to tez odnajduje swoje odbicie w zomgu? :XP:

haha xD
Wiesz, nawet o tym nie myślałem jak robiłem sobie tego medic kita, więc pewnie podświadomie tak xDDD

Ja jestem kompletnym dnem, jeżeli chodzi o fizykę, a teraz to nawet z zadaniami z chemii byłoby ciężko xp

edit: ale sprawdzałem teraz wyniki na politechnikę gdańską i jestem wstępnie przyjęty na mój priorytetowy tam kierunek, czyli technologię chemiczną.
Miejsce 62 na 140 przyjętych biggrin

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:20 am

w takim razie jest nas dwoje, jezeli o fizyke chodzi - chociaz sa takie rzeczy, ktore ze wzgledu na traume rozwiazuje sie nawet o 3 nad ranem po naglym przebudzeniu xd
wlasnie.. i tak bez chemii bedziesz zyl na studiach? crying
na politechnice gdanskiej jest kurcze jeden ciekawy profesor - jeszcze mniej ogarniety ode mnie, byl kiedys goscinnie na politechnice wykladac u nas, wiec sie przeszlismy... jakis Tomasz xd
o, ciekawy kierunek xd siedzenie w laboratorium i majstrowanie dziwnych rzeczy jest genialne <3
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:25 am

wilkus
w takim razie jest nas dwoje, jezeli o fizyke chodzi - chociaz sa takie rzeczy, ktore ze wzgledu na traume rozwiazuje sie nawet o 3 nad ranem po naglym przebudzeniu xd
wlasnie.. i tak bez chemii bedziesz zyl na studiach? crying
na politechnice gdanskiej jest kurcze jeden ciekawy profesor - jeszcze mniej ogarniety ode mnie, byl kiedys goscinnie na politechnice wykladac u nas, wiec sie przeszlismy... jakis Tomasz xd
o, ciekawy kierunek xd siedzenie w laboratorium i majstrowanie dziwnych rzeczy jest genialne <3

Z tego co wiem, to praca w przemyśle, ale mogę się mylić xDDDD
A na wszystkich kierunkach jakie wybrałem jest chemia potrzebna i z pewnością będzie O_o

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:35 am

raczej tak. o tym sie wypowiem, jak przejde przez taki przedmiot xd
er... wiesz... opowiadali mi ludzie o chemii na medycynie, na farmacji jeszcze byla spoko. dobry poziom etc, ale tam?! to taka porazka byla, ze hej xd identyfikacja zwiazkow polegala na tym, ze mowili, co sie dzieje, jak sie czegos doleje do grupy - w sensie, ze np zmienia barwe, ale nie dlaczego...>< ale to na wumie. moze tam jest jakos normalniej
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:42 am

wilkus
raczej tak. o tym sie wypowiem, jak przejde przez taki przedmiot xd
er... wiesz... opowiadali mi ludzie o chemii na medycynie, na farmacji jeszcze byla spoko. dobry poziom etc, ale tam?! to taka porazka byla, ze hej xd identyfikacja zwiazkow polegala na tym, ze mowili, co sie dzieje, jak sie czegos doleje do grupy - w sensie, ze np zmienia barwe, ale nie dlaczego...>< ale to na wumie. moze tam jest jakos normalniej

hmm... myślę, że jak na wumie tak jest, to tam nie będzie się zbytnio różnić. Na medycynie jest i tak wystarczająco dużo do wkuwania xd
Ja chcę tylko teraz się na farmację dostać, i będę szczęśliwy biggrin
(lekarsko-dentystyczny sobie odpuściłem) xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:48 am

nie wiem... wlasnie w medycynie jest ten szkopol, ze na poczatku jest zero myslenia, 100% wkuwania... nie wytrzymalabym. znaczy nie sugeruje, ze mysle, ale wkuwac nie umiem...

wszystko sie jeszcze okaze. na farmacji jest myslenie. to wazne xd
ale fizyka tez ninja
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 1:38 pm

Muszę przetrzymać jakoś tą fizę, jak mi się uda zakwalifikować. Będę chodził na jakieś korki czy coś, zesram się, a nie dam się. Po prostu muszę muszę muszę xD

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 09, 2009 4:12 pm

ja mialam warunek z fizyki xd
dasz rade 3nodding
a pozniej bedzie juz sama radocha xd
na farmacji proponuje sie do botaniki przylozyc tez.
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 12:17 am

Nie wątpię, że botanika jest ważna, w końcu dopiero nie tak dawno zaczęto wytwarzać związki syntetycznie mrgreen

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Justinka

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 3:58 am

ichabot
wilkus
a wiesz chociaz ile Ci zbraklo, zeby mozna bylo na cokolwiek liczyc?
mam wrazenie, ze na studiach jakos bardziej doceniam wakacje xd

Dużo mi zabrakło. Mam 157/200 pkt, a obecny próg na analitykę medyczną wynosi 170pkt... Z tego co się dowiedziałem na forach, to na uniwerkach medycznych tak jest, że ludzie rejestrują się na kilku uczelniach, na różne kierunki, a później progi szybko spadają...

Ja też szczerze mówiąc nie wierzę, żeby minimalna ilość punktów gwarantująca przyjęcie na studia podskoczyła o 40 pkt z roku na rok... (w przypadku analityki medycznej) O_o
Nadzieja umiera ostatnia! xd

Gratulacje Justinka. Masz super awatara, nawiasem mówiąc ;P

Dziekowac ^^

A icha czemu do szczecina na analityke nie skladales? U nas niezla przyszlosc w labora prof Lubinskiego. A z tym progiem to sie nie martw, na 100% dasz rade. Zmniejszy sie pwenie o 20pkt jak nie wiecej. Cos o tym wiem ;]
PostPosted: Fri Jul 10, 2009 7:31 am

A gdybym wiedział wcześniej xp

Oby..... Nawet nie wiesz, jak ja się na początku podłamałem, jak zobaczyłem listę. Dopiero godzinna medytacja leżąc krzyżem na podłodze pomogła wybudzić się z letargu i zrozumieć, że to jeszcze nie koniec xd xd xd

ps: Mam prawdopodobnie głupie pytanie. Jeżeli wyślę na jedną uczelnię oryginał świadectwa maturalnego, a później dostanę się na inną to mogę zrezygnować z pierwotnego wyboru, odebrać świadectwo i złożyć sobie na tą drugą uczelnię? sweatdrop

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Fri Jul 10, 2009 9:36 am

nonono xd
jeszcze sie okaze, ze sie w pracy spotkamy kiedys o.o]
botanika jest podobniez udupliwa xd
co do pytania: wydaje mi sie, ze tak, ale ja starej daty, wiec bym sobie nie wierzyla.
bedzie dobrze 3nodding
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 82 83 84 85 86 87 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games