|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 2:00 pm
fux...az az arany nyaklánc
...valaki nemtudja hogy Lanzer-t miértnem lehet barátnak jelölni???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 2:08 pm
vrobi fux...az az arany nyaklánc ...valaki nemtudja hogy Lanzer-t miértnem lehet barátnak jelölni??? én Edward Cullent jelöltem barátnak....írtam szívhez szóló indoklást is de nem jelölt vissza cry cry cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 2:19 pm
...és az ki??? sweatdrop
én most jelöltem be Vo-t...bár én a helyébe leszedném a commenteket...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 17, 2009 3:48 pm
büszke vagyok magamra mert ma sok konzervet , bakancsot és abroncsot húztam ki a vízből *nah...horgásszunk !!!* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:01 am
Robi a mi víztisztítónk... Örömmel látom Robi hogy ezennel te is lediplomáztál és csatlakoztál a köztisztaságiakhoz... sweatdrop Büszkeségem... 9 meccsből csak 11-et vesztettem a Magyar Wesnoth Bajnokságon... rofl Itt vannak a selejtnek nyilvánításom eredményei... Arwen VS sgergelyfakivaki VS sgergelyTALTOS VS sgergelyÉs a pontok... (Legalul J csoport...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 4:22 am
...ahha...bisztos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 7:46 am
jah...és büszke vagyok magamra mert végig vittem a mesterlövészt...ismét xd  ...aki nem ismerné fel...ő Dominic(a mesterlövész főszereplője)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 9:16 am
Nos...eddig se voltam olyan 'HŰ de aktív' de ezek után mégannyira se, sajna...édes nővérem hazajön ma és sajna övé a gépes szoba...nagyszüleimnél építkezés, suliba hajtás...ezeregy bajom van...minden csúszik, minden késik...azért a Magyar Guild RPG demót még ki próbálom dobni e hónapban, de nem ígérek semmit sem előre...
Akit érdekel, az megnézheti a kemény 2 nap alatt összedobott animációt, amit édes nővéremnek készítettem: http://www.newgrounds.com/portal/view/492204
Mindenkinek minden jót és szépet, majd még jelentkezek! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 11:03 am
wáá..de kemény xd
...és ezt megmutatod neki is??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:10 pm
jah...és büszke vagyok magamra mert írtam levelet tekton nak és lanzernek tektonnak arról írtam hogy kéne olyan progi aminek a segítségével megtudjuk csinálni az álom házunkat vagy az álom aquáriumunkat...lanzernek meg egy új itemet mondtam biggrin
...hát valakinek intézkednie kell cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 12:26 pm
Akkita... Megint egy poénos alkotás xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 19, 2009 1:57 pm
és még azért is büszke vagyok magamra mert felfedeztem egy hibát...aminek a segítségével egy olyan szegény ember mint én olyan gazdag lehet min mal...vagy más gazdag ember...bár ehhez kell a gazdag ember segítsége
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 9:04 am
Büszkeségem hogy le írtam a nevem a Half-Life-ban. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 9:49 am
xd ...LOL...mien régi ez a játék???...nagyon béna a grafikája...még a mesterlövésznek is jobb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2009 9:55 am
heh, aranyos. Elég gyér, ha egy játékot az akkori szempontoknak megfelelő mára már elavult grafikája és nem a játékélmény alapján ítélünk meg... De biztos, én nem játszottam vele...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|