|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:26 pm
Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused
Dobranoc odchodzacym 4laugh Tez juz zaraz znikam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:28 pm
Omega Sun Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused Dobranoc odchodzacym 4laugh Tez juz zaraz znikam sweatdrop ze co takiego dziala?? fjanie darmowy dekorator wnetrz xp mowi co ci najlepiej pasuje szkoda ze jush i ty sobie idziesh ale w takim razie dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:30 pm
dobranoc Omi...!
czemu wszyscy ida? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:32 pm
sweet_chii dobranoc Omi...! czemu wszyscy ida? sad nie mam pojecia ale wygalda na to ze zostalismy sami twisted ....no chyba ze jeszcze kaku gdzies tu sie kreci albo cleef blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:35 pm
Vykk sweet_chii dobranoc Omi...! czemu wszyscy ida? sad nie mam pojecia ale wygalda na to ze zostalismy sami twisted ....no chyba ze jeszcze kaku gdzies tu sie kreci albo cleef blaugh co to za diabelski usmiech? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:36 pm
eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...???
[przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:36 pm
Vykk Omega Sun Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused Dobranoc odchodzacym 4laugh Tez juz zaraz znikam sweatdrop ze co takiego dziala?? fjanie darmowy dekorator wnetrz xp mowi co ci najlepiej pasuje szkoda ze jush i ty sobie idziesh ale w takim razie dobrej nocki Mr Feng Szui- Zen Feng Shui Artist xd Po prostu ktos sobie zrobil topik i za darmo ocenia domki wg wlasnego uznania dla zabawy wink Znikam spac juz niedlugo, bo musze sie jutro nauczyc konstytucji i moj umysl powinien byc w miare przytomny gonk stressed Ale posiedze jeszcze z 10 min.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:39 pm
Vykk eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...??? [przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia* rolleyes ha.. 10 minut jeszcze omi z nami zostanie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:39 pm
Omega Sun Vykk Omega Sun Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused Dobranoc odchodzacym 4laugh Tez juz zaraz znikam sweatdrop ze co takiego dziala?? fjanie darmowy dekorator wnetrz xp mowi co ci najlepiej pasuje szkoda ze jush i ty sobie idziesh ale w takim razie dobrej nocki Mr Feng Szui- Zen Feng Shui Artist xd Po prostu ktos sobie zrobil topik i za darmo ocenia domki wg wlasnego uznania dla zabawy wink Znikam spac juz niedlugo, bo musze sie jutro nauczyc konstytucji i moj umysl powinien byc w miare przytomny gonk stressed Ale posiedze jeszcze z 10 min. wow fajnie...tylko chyba musi mu sie bardzo nudzic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:40 pm
sweet_chii Vykk eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...??? [przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia* rolleyes ha.. 10 minut jeszcze omi z nami zostanie smile *pstryka palcami* hmmm dobre i to...tylko moglaby sie rozmowa rozkrecic...ma ktos temacik??najlepiej taki kokretniejszy bo mam ochote sobie pomyslec i zastanowic sie nad czyms mniejstrawnym niz co slychac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:42 pm
sweet_chii Vykk eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...??? [przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia* rolleyes ha.. 10 minut jeszcze omi z nami zostanie smile To moze ja jednak sobie pojde, bo chyba pokrzyzowalam Vykkowi plany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:46 pm
Omega Sun sweet_chii Vykk eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...??? [przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia* rolleyes ha.. 10 minut jeszcze omi z nami zostanie smile To moze ja jednak sobie pojde, bo chyba pokrzyzowalam Vykkowi plany wink no i widzisz....na tym polega niejednoznacznosc sytuacji zawsze mozesz zareagowac w dwojaki sposob...a z twojego wynika ze mam pewne plany wzgledem Chiii...a owo pstykniecie palcami mialo oznaczac pomysl a nie to ze uciekla mi nadarzajaca sie okazja...zostan bedzie fajnie ...moze jakis fajny temat pojdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:47 pm
kaza mi isc spac... crying sorki, musze spadac.... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:48 pm
sweet_chii kaza mi isc spac... crying sorki, musze spadac.... crying crying biedactwo...no to jush idz jak musish...pozatym pokaldalas mi sie na kolanach przez pol imprezy czesc z niej przesypiajac wiec pewnie przyda ci sie odrobina snu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:50 pm
Vykk sweet_chii kaza mi isc spac... crying sorki, musze spadac.... crying crying biedactwo...no to jush idz jak musish...pozatym pokaldalas mi sie na kolanach przez pol imprezy czesc z niej przesypiajac wiec pewnie przyda ci sie odrobina snu... dobranoc Vykk *cmok* , dobranoc Omi-chan *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|