Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8397 8398 8399 8400 8401 8402 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:26 pm

Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused

Dobranoc odchodzacym 4laugh Tez juz zaraz znikam sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:28 pm

Omega Sun
Czego to gaiowe ludziki nie wymysla surprised Odkad pojawily sie domki na gai dziala nawet doradca FengShui eek Kazal mi wyrzucic jedna roslinke z domku confused

ze co takiego dziala?? fjanie darmowy dekorator wnetrz xp mowi co ci najlepiej pasuje
szkoda ze jush i ty sobie idziesh ale w takim razie dobrej nocki

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:30 pm

dobranoc Omi...!

czemu wszyscy ida? sad
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:32 pm

sweet_chii
dobranoc Omi...!

czemu wszyscy ida? sad
nie mam pojecia ale wygalda na to ze zostalismy sami twisted ....no chyba ze jeszcze kaku gdzies tu sie kreci albo cleef blaugh

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:35 pm

Vykk
sweet_chii
dobranoc Omi...!

czemu wszyscy ida? sad
nie mam pojecia ale wygalda na to ze zostalismy sami twisted ....no chyba ze jeszcze kaku gdzies tu sie kreci albo cleef blaugh
co to za diabelski usmiech? confused
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:36 pm

eme... jaki usmiech blaugh ... czy ja cos sugerowalem...???

[przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia*

Vykk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:36 pm

Vykk
Omega Sun

ze co takiego dziala?? fjanie darmowy dekorator wnetrz xp mowi co ci najlepiej pasuje

Mr Feng Szui- Zen Feng Shui Artist xd Po prostu ktos sobie zrobil topik i za darmo ocenia domki wg wlasnego uznania dla zabawy wink

Znikam spac juz niedlugo, bo musze sie jutro nauczyc konstytucji i moj umysl powinien byc w miare przytomny gonk stressed Ale posiedze jeszcze z 10 min.
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:39 pm

Vykk

[przypomina sobie wyklad na tema ironii]e nieeeee*potrzasa glowka na znak zaprzeczenia*
rolleyes

ha.. 10 minut jeszcze omi z nami zostanie smile

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:39 pm

Omega Sun
Vykk
Omega Sun

Mr Feng Szui- Zen Feng Shui Artist xd Po prostu ktos sobie zrobil topik i za darmo ocenia domki wg wlasnego uznania dla zabawy wink

Znikam spac juz niedlugo, bo musze sie jutro nauczyc konstytucji i moj umysl powinien byc w miare przytomny gonk stressed Ale posiedze jeszcze z 10 min.
wow fajnie...tylko chyba musi mu sie bardzo nudzic blaugh
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:40 pm

sweet_chii
Vykk

rolleyes

*pstryka palcami*

hmmm dobre i to...tylko moglaby sie rozmowa rozkrecic...ma ktos temacik??najlepiej taki kokretniejszy bo mam ochote sobie pomyslec i zastanowic sie nad czyms mniejstrawnym niz co slychac xp

Vykk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:42 pm

sweet_chii
Vykk

rolleyes

To moze ja jednak sobie pojde, bo chyba pokrzyzowalam Vykkowi plany wink
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:46 pm

Omega Sun
sweet_chii
Vykk

rolleyes

To moze ja jednak sobie pojde, bo chyba pokrzyzowalam Vykkowi plany wink
no i widzisz....na tym polega niejednoznacznosc sytuacji zawsze mozesz zareagowac w dwojaki sposob...a z twojego wynika ze mam pewne plany wzgledem Chiii...a owo pstykniecie palcami mialo oznaczac pomysl a nie to ze uciekla mi nadarzajaca sie okazja...zostan bedzie fajnie ...moze jakis fajny temat pojdzie

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:47 pm

kaza mi isc spac... crying
sorki, musze spadac.... crying crying
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:48 pm

sweet_chii
biedactwo...no to jush idz jak musish...pozatym pokaldalas mi sie na kolanach przez pol imprezy czesc z niej przesypiajac wiec pewnie przyda ci sie odrobina snu...

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Sat Mar 05, 2005 4:50 pm

Vykk
sweet_chii
biedactwo...no to jush idz jak musish...pozatym pokaldalas mi sie na kolanach przez pol imprezy czesc z niej przesypiajac wiec pewnie przyda ci sie odrobina snu...
dobranoc Vykk *cmok* , dobranoc Omi-chan *przytul*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8397 8398 8399 8400 8401 8402 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games