|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:05 pm
Ibris lubie ironie i cynizm ^^ ale tym nie zalatwi sie wszystkiego... tia wiem... Omi- tia wiem blaugh wszystkiego nie ale rozmowy na pol serio to tez duze pol do popisu...czy my nadal mowimy o zwiazkach czy oglnie o wyrazaniu siebie na rozne sposoby...??bo starcilem juz rachube przez te moje wywody blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:07 pm
Vykk Ibris lubie ironie i cynizm ^^ ale tym nie zalatwi sie wszystkiego... tia wiem... Omi- tia wiem blaugh wszystkiego nie ale rozmowy na pol serio to tez duze pol do popisu...czy my nadal mowimy o zwiazkach czy oglnie o wyrazaniu siebie na rozne sposoby...??bo starcilem juz rachube przez te moje wywody blaugh mozesz mowic o czym Ci sie tylko podoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:08 pm
sam zrobiles tego biegnacego ludzika w sygnaturce? fajniutki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:09 pm
Omega Sun Vykk Ibris ja preferuje gesty biggrin chociaz slowa duzo ulatwiaja, fakt. Ale sa ludzie, ktorzy nie potrafia ubrac uczuc w slowa. To wszystko zalezy od czlowieka ^^ tak samo jak milczenie i cisza. ja ogolnie korzystam z kazdej z form po torchu ...pozatym uwielbiam poslugiwac sie ironia i cynizmem w niektorych sprawach...ale gdy trzeba to potrafie podagadc na powaznie...wiedzieliscie ze podczas normalnej rozmowy podobno ponad 50% tego co wymawiamy przy pomocy ironii mozebyc autosugestia lub wyrazaniem swoich pogladow bez wiekszej potrzeby ich akceptacji...ale jednak gdy kots je zauwazy jestemsy z tego zadowoleni... sweatdrop chyba zszedlem troche z tematu... xp bardzo naukowo to zabrzmialo wink jak tekst z za przeproszeniem Focusa.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:10 pm
Omega Sun Vykk Ibris lubie ironie i cynizm ^^ ale tym nie zalatwi sie wszystkiego... tia wiem... Omi- tia wiem blaugh wszystkiego nie ale rozmowy na pol serio to tez duze pol do popisu...czy my nadal mowimy o zwiazkach czy oglnie o wyrazaniu siebie na rozne sposoby...??bo starcilem juz rachube przez te moje wywody blaugh mozesz mowic o czym Ci sie tylko podoba wink wiem wiem...od tego sa walsnie fora blaugh ale chyba poszedlem oczna droga z autostrady wiec jesli chcecie mozemy tam wrocic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:12 pm
dzieki za uznanie Opcy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:14 pm
Vykk dzieki za uznanie Opcy xp nie ma za co...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:14 pm
ja sobie od was ide ^^ oczy mi siadaja. Dobrej nocki Omi, Chii, Opcy & Vykk ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:15 pm
Ibris ja sobie od was ide ^^ oczy mi siadaja. Dobrej nocki Omi, Chii, Opcy & Vykk ;> pochwalam racjonalnosc twego wyboru!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:16 pm
Omega Sun sam zrobiles tego biegnacego ludzika w sygnaturce? fajniutki biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:17 pm
Ibris ja sobie od was ide ^^ oczy mi siadaja. Dobrej nocki Omi, Chii, Opcy & Vykk ;> dobranocka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:21 pm
Ibris ja sobie od was ide ^^ oczy mi siadaja. Dobrej nocki Omi, Chii, Opcy & Vykk ;> papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:21 pm
ide se..... dobrej!! *idzie se*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:23 pm
opcy ide se..... dobrej!! *idzie se* trzym sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:25 pm
znowu cos wszystko tu ucichlo...no co wy ludzie...dopiero wpol do smierci razz znaczy 2 nad ranem ...przeciez toz to srodek dnia nie przysypiajcie razz xp whee xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|