|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:42 pm
to jej nie przerywaj...ciszy radiowej nie wolno przerywac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:44 pm
Vykk to jej nie przerywaj...ciszy radiowej nie wolno przerywac razz cisza nie jest krepujaca :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:47 pm
Ibris Vykk to jej nie przerywaj...ciszy radiowej nie wolno przerywac razz cisza nie jest krepujaca :> w tym gronie chyba nie... z reszta zalezy jeszcze o kogo chodzi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:48 pm
ja nawet jak sie z kims spotkam, to czasem nie mam ochoty mowic. ja moge siedziec, patrzyc sie komus w oczy i mi bedzie dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:50 pm
Ibris ja nawet jak sie z kims spotkam, to czasem nie mam ochoty mowic. ja moge siedziec, patrzyc sie komus w oczy i mi bedzie dobrze biggrin hmm...widze ze dazysz do tego samego... blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:55 pm
Vykk Ibris ja nawet jak sie z kims spotkam, to czasem nie mam ochoty mowic. ja moge siedziec, patrzyc sie komus w oczy i mi bedzie dobrze biggrin hmm...widze ze dazysz do tego samego... blaugh ... do tego samego... to znaczy?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:57 pm
Ibris Vykk Ibris ja nawet jak sie z kims spotkam, to czasem nie mam ochoty mowic. ja moge siedziec, patrzyc sie komus w oczy i mi bedzie dobrze biggrin hmm...widze ze dazysz do tego samego... blaugh ... do tego samego... to znaczy?:> hmmm przytoczylbym pewien fragment poeazji pewnego poety ale nie wiem czy to tak wypada na forum publicznym xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:01 pm
bardo wypada biggrin dajesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:12 pm
Ibris bardo wypada biggrin dajesz. to poczekajcie chwilek tylko znajde wiekszy fragment bo jush calego nie pamietam...ucieklo mi kilka slow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:14 pm
*czeka* yasne ^^' kurde. znow zimno =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:19 pm
" Kochanko moja! na co nam rozmowa? Czemu chcac z Toba uczucia podzielac, nie mozna duzy prosto w dusze przelac? Za co ja trzeba rozdrabniac na slowa, Ktore nim sluch Twoj i serce doscigna, W ustach wietrzeja, na powietrzu stygna ... Strudzilem usta nadaremnym trudem, teraz je z Twymi stopic ustami, I chce rozmawiac tylko serca biciem, I westcheniami, i calowaniami; I tak rozmawiac godziny , dni , lata do konca swiata i po koncu swiata... " i co wy na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:23 pm
Vykk " Kochanko moja! na co nam rozmowa? Czemu chcac z Toba uczucia podzielac, nie mozna duzy prosto w dusze przelac? Za co ja trzeba rozdrabniac na slowa, Ktore nim sluch Twoj i serce doscigna, W ustach wietrzeja, na powietrzu stygna ... Strudzilem usta nadaremnym trudem, teraz je z Twymi stopic ustami, I chce rozmawiac tylko serca biciem, I westcheniami, i calowaniami; I tak rozmawiac godziny , dni , lata do konca swiata i po koncu swiata... " i co wy na to?? eek ach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:25 pm
Vykk " Kochanko moja! na co nam rozmowa? Czemu chcac z Toba uczucia podzielac, nie mozna duzy prosto w dusze przelac? Za co ja trzeba rozdrabniac na slowa, Ktore nim sluch Twoj i serce doscigna, W ustach wietrzeja, na powietrzu stygna ... Strudzilem usta nadaremnym trudem, teraz je z Twymi stopic ustami, I chce rozmawiac tylko serca biciem, I westcheniami, i calowaniami; I tak rozmawiac godziny , dni , lata do konca swiata i po koncu swiata... " i co wy na to?? dobre ^^ i w pelni sie z tym zgadzam. slowa slowami.. przydaja sie. ale czy nie mozna czasem siedziec w milczeniu? jak sie ludzie znaja, to rozumieja sie bez slow ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|