|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:53 pm
Ibris hey cleef ^^ Ai, nie bedzie podobno itemow. mowi sie trudno i zyje dalej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:53 pm
Ibris, jak bedziesz miala wolne miejsce w swoim sklepie. powiesz mi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:56 pm
_cleef_ Ibris, jak bedziesz miala wolne miejsce w swoim sklepie. powiesz mi ? eem... chcesz byc wyjatkiem, to moge zaczac rysowac dzis w nocy albo jutro ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:01 pm
Ibris _cleef_ Ibris, jak bedziesz miala wolne miejsce w swoim sklepie. powiesz mi ? eem... chcesz byc wyjatkiem, to moge zaczac rysowac dzis w nocy albo jutro ^^' che byc I moge nawet wiecej zaplacic
po twoje rusunki so wiecej warte, widzisz jak najgogadsi ludzie z gaji od ciebie kupujo (alexi, met3o, kokryta, aquafire)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:03 pm
wejdzie w linka na samej gorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:06 pm
_cleef_ Ibris _cleef_ Ibris, jak bedziesz miala wolne miejsce w swoim sklepie. powiesz mi ? eem... chcesz byc wyjatkiem, to moge zaczac rysowac dzis w nocy albo jutro ^^' che byc I moge nawet wiecej zaplacic
po twoje rusunki so wiecej warte, widzisz jak najgogadsi ludzie z gaji od ciebie kupujo (alexi, met3o, kokryta, aquafire) to sa jakies burzuje? oO' ozeszkurzamordka... ^______^ ej, to ja musze kokorycie narysowac w koncu cos. muwaha, ludzie z listy mnie zabija, ale to nic... no, to co bys konkretnie chcial?:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:12 pm
Ibris to sa jakies burzuje? oO' ozeszkurzamordka... ^______^ ej, to ja musze kokorycie narysowac w koncu cos. muwaha, ludzie z listy mnie zabija, ale to nic... no, to co bys konkretnie chcial?:> pelne kolorowe cialo
I powiec mi cos, czego uzywasz do robienia lineart ? bo ja sam rysuje, tylko mam z tym problemy
moi rysunek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:15 pm
cleef zrob szybciej to losowanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:19 pm
cleef, to co na rysunku, czy obecny avek?
ja do wszystkiego uzywam photoshopa i myszki. nie mam tabletu, nie mam skanera, nie mam zaawansowanych progsow. nawet PS dobrze nie znam ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:25 pm
Aidanna cleef zrob szybciej to losowanie biggrin dopiero jak wszystkie bilety bedo wykupjone bede mugl bo ja narazie 30 milionuw niemam
Ibris, to jest dark_prinz , pewien koles z gaji. I ja terz uzywam PS wejdziesz kiedy na gadu gadu to razem pogadamy ? bo wiesz, ja mam kase a ty talent. I moze to obu wyjsc na dobre. EDIT, moi numer gg to 1130790
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:29 pm
cleef, 2286415 ^^ jesli chcesz to zagadaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:35 pm
Ibris cleef, 2286415 ^^ jesli chcesz to zagadaj. dodana !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:39 pm
witam ponownie...dzieje sie u was cos ciekawego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|