|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:29 am
Gosiak auuuu jajnik mnie zabolal stressed mam pustke w glowie jestem pusta i nieokreslona dzis... sad Ciesz się, że nie masz jąder rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:30 am
Aidanna Lethiel Aidanna kurde niezdarzylam w markecie kupic pink boxa za 600g odsylam kase ale dzieki O.o .. za 600 ?? .. lol.. i niezdarzylam crying pare sekund wiecej teeee widze ze masz w sygnaturce ze chcesz buciki ze skrzydelkami masz je juz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:30 am
Aidanna Lethiel Aidanna kurde niezdarzylam w markecie kupic pink boxa za 600g odsylam kase ale dzieki O.o .. za 600 ?? .. lol.. i niezdarzylam crying pare sekund wiecej ech.. *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:31 am
Czarny Gosiak auuuu jajnik mnie zabolal stressed mam pustke w glowie jestem pusta i nieokreslona dzis... sad Ciesz się, że nie masz jąder rolleyes nuuuu jak moj kumpel w srode dostal w przyrodzenie z lokcia biggrin to asz mnie zabolalo biggrin biedaczek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:33 am
Gosiak Aidanna Lethiel Aidanna kurde niezdarzylam w markecie kupic pink boxa za 600g odsylam kase ale dzieki O.o .. za 600 ?? .. lol.. i niezdarzylam crying pare sekund wiecej teeee widze ze masz w sygnaturce ze chcesz buciki ze skrzydelkami masz je juz? nie mam z tego mam ta przepaske tylko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:34 am
Gosiak Czarny Gosiak auuuu jajnik mnie zabolal stressed mam pustke w glowie jestem pusta i nieokreslona dzis... sad Ciesz się, że nie masz jąder rolleyes nuuuu jak moj kumpel w srode dostal w przyrodzenie z lokcia biggrin to asz mnie zabolalo biggrin biedaczek :] eek sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Czarny Gosiak auuuu jajnik mnie zabolal stressed mam pustke w glowie jestem pusta i nieokreslona dzis... sad Ciesz się, że nie masz jąder rolleyes nuuuu jak moj kumpel w srode dostal w przyrodzenie z lokcia biggrin to asz mnie zabolalo biggrin biedaczek :] wwwwwwwssssssss....... to musialo bolec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:36 am
*skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuul* whee NI !!! witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:38 am
dziekuje heart heart heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:39 am
Aidanna Gosiak Czarny Gosiak auuuu jajnik mnie zabolal stressed mam pustke w glowie jestem pusta i nieokreslona dzis... sad Ciesz się, że nie masz jąder rolleyes nuuuu jak moj kumpel w srode dostal w przyrodzenie z lokcia biggrin to asz mnie zabolalo biggrin biedaczek :] wwwwwwwssssssss....... to musialo bolec taaa trocchu troszeczku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|