|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:08 am
pozwolę sobie wtrącić..... ekhm... panie i panowie w galeri zamieściłam fotki mojego psa heart pinknusiej Deliski heart i moje gonk xp gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Aidanna zrobmy cos kreatywnego!!!!!!!!!! stare *bierze szmur robi pętle idzie wolnym krokiem do swego pokoju* gonk biegne za toba i zabieram sznur *a gdzie pranie bendziemy rozwieszac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Christoff_Gangrell Aidanna zrobmy cos kreatywnego!!!!!!!!!! stare *bierze szmur robi pętle idzie wolnym krokiem do swego pokoju* gonk biegne za toba i wyrywam sznur *a gdzie pranie powiesimy* buehehehehhehheheheheheheh blaugh Gnijeeeeeeeeeeeeeeeee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:10 am
Gosiak Aidanna Christoff_Gangrell Aidanna zrobmy cos kreatywnego!!!!!!!!!! stare *bierze szmur robi pętle idzie wolnym krokiem do swego pokoju* gonk biegne za toba i wyrywam sznur *a gdzie pranie powiesimy* buehehehehhehheheheheheheh blaugh Gnijeeeeeeeeeeeeeeeee ^^ co gnije eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:11 am
Gosiak Aidanna Christoff_Gangrell Aidanna zrobmy cos kreatywnego!!!!!!!!!! stare *bierze szmur robi pętle idzie wolnym krokiem do swego pokoju* gonk biegne za toba i wyrywam sznur *a gdzie pranie powiesimy* buehehehehhehheheheheheheh blaugh Gnijeeeeeeeeeeeeeeeee ^^ hehehe uchcahcany teskt biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:13 am
Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:14 am
Melania Moon Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile hejo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:15 am
Melania Moon Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile *przytuuuul* 4laugh whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:15 am
Melania Moon Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile siema
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:16 am
Melania Moon Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile Witaj ...^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:17 am
kto mi szybko pozyczy 500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Witam tych ktorzy mnie jeszcze pamietaja i tych ktorzy mnie nie znaja smile hej...aj cie jesacze pamietam...chyba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Gosiak Aidanna Christoff_Gangrell Aidanna zrobmy cos kreatywnego!!!!!!!!!! stare *bierze szmur robi pętle idzie wolnym krokiem do swego pokoju* gonk biegne za toba i wyrywam sznur *a gdzie pranie powiesimy* buehehehehhehheheheheheheh blaugh Gnijeeeeeeeeeeeeeeeee ^^ co gnije eek zwyłam= zgniłam = śmieje sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|