|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:53 am
Ja- Yosei Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart ------ chce ktos podloge do domku? kupilam trzy a i tak zadna nie pasuje xp ...ja kce! biggrin Ok, zaraz Ci wysle obie 3nodding Moze Ci sie do czegos przydadza, a jak nie, to zawsze mozesz je sprzedac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:53 am
Wodzu Baliaur juliangel Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci... a ty nie mash ze swoimi cycami co zrobic?? stare e tam, zawsze to jakies wykorzystanie ciala... biggrin [kontynuuje wydawanie "eeeennng'ow"] ...ale nie tak... sweatdrop xp oh Julka Julka... xp bez faceta dopiero z tydzien a cie jush nosi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sie nie wtracam nie mialem okazji oceniac...wiem szowinistyczna swinia...no ale cosh... kiedys trzeba sie pokazac z tej meskiej strony blaugh ...a moze ty chcialas go tak jak mam,usia matczyna piersia otulic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart A no czesc Bejbe PRzytula i całuje namientnie. Wsuwa raczke pod bluzeczke :>:*... ajjj xd redface tak przy ludziach wink redface ? Ale w kąciku a nie na srodku :/ wiedziałęm ze trzeba isc na srodek :/ No dobra Rynnienko, łapaj butana.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:55 am
BeeWolf_san YumiTao *przysiada sie i puszcza podkołdernika* A ty odrazu numer popusowy... Zaraz strace przytomnosc przecież to najgorszy z istniejacych, Widać ze znasz sie na robocie ale ostroznie biggrin czekajcie zawolam brata oin jest dobry w te klocki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao *przysiada sie i puszcza podkołdernika* A ty odrazu numer popusowy... Zaraz strace przytomnosc przecież to najgorszy z istniejacych, Widać ze znasz sie na robocie ale ostroznie biggrin Zajadliwe i trujące smiedziochy sa najlepsze xd Moze kotoś ma Smiedziocha (bomba) ładnie pachna w szkolych ubikacjach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cholera, nie ma ktos na składzie luźnego angelic pendant? -__-;
Głupia ja, trzeba było kupić wtedy :/
<łapie butana> co to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:56 am
Baliaur Chris mowiles cos?? stare Tak mowiłem ze mi przykro ze przepraszam i że prosze o wybaczenie...  Wybacz mi... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.................. sie pogubilam ................. niech mnie ktos przytuli ..................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:57 am
Aidanna .................. sie pogubilam ................. niech mnie ktos przytuli .................. *mocno sciska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech... jestem XD ... wylogowalo.. wiec jeszcze raz... prooboje ten post 5 raz dodać XD *bierze glęboki oddech* witajcie smile whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Baliaur Chris mowiles cos?? stare Tak mowiłem ze mi przykro ze przepraszam i że prosze o wybaczenie... Wybacz mi... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:58 am
co sie dzieje bo mnie tymczasowo nie bylo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|