|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:47 am
Ja- Yosei Baliaur juliangel Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci... a ty nie mash ze swoimi cycami co zrobic?? stare ...hie hieee! xd ... no qrde Adama nie ma to jej cyce sie nudza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:48 am
Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart A no czesc Bejbe PRzytula i całuje namientnie. Wsuwa raczke pod bluzeczke :>:*... ajjj xd redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:48 am
Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart ------ chce ktos podloge do domku? kupilam trzy a i tak zadna nie pasuje xp ...ja kce! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:49 am
BeeWolf_san Siado obok i puszcza bąka ... To jak Hur TANTRYCZNY ?? *przysiada sie i puszcza podkołdernika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Rynnienko ale co chcesz Tantryk Hur czy Propanbutan cie interesuje |?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chciłabym skorzystać z okazji i przeprosić kogoś... Baliaur przepraszam... zachowałem sie jak palant bardzo mi z tym żle... prosze cie wybacz mi... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:51 am
BeeWolf_san Rynnienko ale co chcesz Tantryk Hur czy Propanbutan cie interesuje |? Nie wiem co to, ale Propanbutan brzmi lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:51 am
BeeWolf_san Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart A no czesc Bejbe PRzytula i całuje namientnie. Wsuwa raczke pod bluzeczke :>:*... ajjj xd redface tak przy ludziach wink redface ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:52 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun czesc Wilczku 4laugh heart A no czesc Bejbe PRzytula i całuje namientnie. Wsuwa raczke pod bluzeczke :>:*... ajjj xd redface tak przy ludziach wink redface ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci... a ty nie mash ze swoimi cycami co zrobic?? stare e tam, zawsze to jakies wykorzystanie ciala... biggrin [kontynuuje wydawanie "eeeennng'ow"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Chciłabym skorzystać z okazji i przeprosić kogoś... Baliaur przepraszam... zachowałem sie jak palant bardzo mi z tym żle... prosze cie wybacz mi... crying ja spadam smile czesc moje sloneczko smile [spada na desce]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6391398 oh jeah... Chris mowiles cos?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao *przysiada sie i puszcza podkołdernika* A ty odrazu numer popusowy... Zaraz strace przytomnosc przecież to najgorszy z istniejacych, Widać ze znasz sie na robocie ale ostroznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|