|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:43 am
Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] co ci? stare rozumiem ze jestes cos w stylu szamana ale tu sa ludzie.. jecz sobie u siebie *wyciaga discamana * a jak juz to niech tego nie slysza me uszy, mam dosc jekow *wlacza disca i slucha PP* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:43 am
Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Gosiak Rynn the Vampire ja widzialam same plakaty, bez zadnych wykonczen 3nodding aa plakaty..... sad a wlasnie ma ktos plakat z jap The Ring??..caly niezniszczony do sprzedania?? jka chcialbym tesh miec ale nie mam skad dostac crying wodzu a ty przypadkiem nie naogladales sie przypadkiem za duzo the Grudge??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] ... ...robimy koncert?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci... a ty nie mash ze swoimi cycami co zrobic?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:45 am
czesc Wilczku 4laugh heart
------ chce ktos podloge do domku? kupilam trzy a i tak zadna nie pasuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ok juz jestem smile troche sie musiałm zrelaksowac łowiąc rybki xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemanko ooo tak zrobcie koncercik heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:46 am
Baliaur juliangel Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] [podchodzi i przytula do piersi] nie martw sie jak koch to wroci... a ty nie mash ze swoimi cycami co zrobic?? stare ...hie hieee! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siado obok i puszcza bąka ... To jak Hur TANTRYCZNY ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Baliaur Gosiak Rynn the Vampire ja widzialam same plakaty, bez zadnych wykonczen 3nodding aa plakaty..... sad a wlasnie ma ktos plakat z jap The Ring??..caly niezniszczony do sprzedania?? jka chcialbym tesh miec ale nie mam skad dostac crying wodzu a ty przypadkiem nie naogladales sie przypadkiem za duzo the Grudge?? ja mam na dwiach.. ale jak raz je otwieralam..teraz jest w nim taka fajna dziurka..dobrze ze nie na srodu... Ich Liebe The Ring 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:47 am
BeeWolf_san Siado obok i puszcza bąka ... To jak Hur TANTRYCZNY ??
Ja też chcę..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|