|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:36 am
Wodzu BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. zalezy co przez to rozumiesz.. razz same cwaniaki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:36 am
Vykk juliangel Wodzu juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin czysta przyjemnosc..... W sumie to nie ma za co, pomijajac fakt, ze zostalo mi tylko jeszcze 7 czarow, ktore moge zmienic na leczace... biggrin do uslug... to sprobuj uleczyc moja rane w sercu... crying sweatdrop wink whee jestem zajebista biggrin po co mi facet... ?? tylko trzeba im robic za: robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczke... to kto ze mna dzis wieczorkiem pojdzie na pifko ?? z checia tylko chyba nam nic z tego nie wyjdzie sweatdrop gonk xp szkoda... moze ktos jest ze Stargadu Szczecińskiego/ oprocz baliaur...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. ...tu są same cwaniaki 3nodding No nie mam tylu miejsc ale jak sie tak palisz mozesz pracować na zmiane z Vykkiem :] PRacujecie przy ulicy Puszczalskiej 7.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Rynn the Vampire ja widzialam same plakaty, bez zadnych wykonczen 3nodding aa plakaty..... sad a wlasnie ma ktos plakat z jap The Ring??..caly niezniszczony do sprzedania??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:40 am
HADO !!!!!!!!!!!!!!!!
[rzut na szyje i buziak]
rozwalilam sobie kolanko...
crying
ale wodzu juz mi zaleczyl ranke sweatdrop
troszku tesknilam... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel szkoda... moze ktos jest ze Stargadu Szczecińskiego/ oprocz baliaur... i ty przecviwko mnie Brutusie?? i ty tesh mnie nie chccesh?? crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:41 am
[siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:42 am
Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] co ty brales?? xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:42 am
Wodzu [siedzi na podlodze i zaczyna wydawac dziwne dzwieki, typu "eeennng"] biggrin ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:43 am
Vykk jak taki cfaniak jestes to sam sie zatrudnij...mi tam moj wlasny dochod wystarcza nie potrzebuje dorabiac na boku...a tak pozatmy to ta wasza gildia cosik mala jest i sie jakos nie dziwie ze sie zbytnio nie rozwija blaugh Ty nie Kminisz nic chyba, to ty pracujesz dla mnie, ja jestem szefem. I ty nie dostajesz kasy. chyba ze jakiś napiswek. A gildia nie ma się rozwijać ona ma być ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|