|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:33 am
Baliaur ejj co jest z marketplace Quote: Transaction Lock found on vend table, please try again ...tesh tak macie?? tia tez czaem tak mam...nie kapouje co jest...gaia znowu sie wali... papa tym co poszli i witam jesli ktos przybyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:33 am
BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. eek skad ty tu?? hey tyz wam maketplace nawala?? Error Transaction Lock found on vend table, please try again
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:34 am
Vykk YumiTao Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying *przytula i pociesza* biedactwo...ja kupowalem wczoraj lampe do pomkoju bylem ze starzymi i tez juz sobie upatrzyli ale na szczescie mi sie podoba bo gdby tak nie bylo to bym sobie do pokoju kitu wcisnac nie dal ... xp to szczescie miales ja nawet glupiej lamki nie kupilam crying gupeigo dywanu gupiego lozka niz gupiego nie kupilam.../ no dobra mama na pocieszenie mi kupila szpilki i stanik i koszulke heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. a ty znowu z tym cfaniakiem...powtarzasz sie blaugh z resztapodobno mieli cie zwerbowac na chlanie wieczorkiem tka przyajniej kukus cosik nawijal wiec co tu robisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:35 am
BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. ...tu są same cwaniaki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying hej niemartw sie bedziesz miala jeszcze duzo okazji zeby sie wyszlaec . Mi tez tetaz przepadlo pare koncertow niestety ale beda jeszcze nastepne ;] a dobra strona tego ze nie poszlas jest to ze jestes tutaj z nami biggrin watpie jak ja mam czas to inni nie chca isc jak mam czas i che isc i mam z kim to mi zawsze cos durnego wypad ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Baliaur Eredin sweet_chii to ja ide sie kuc matmy, narazie wszystkim papa whee ja tez zaraz spadam sie troche pouczyc eelllooo przecie jest sobota... sweatdrop no tak ale panuje ptasia grypa i niestety mnie tez dopadlo przez co jest w trzy *** zaleglych sprawdzianow crying ja mam 1 do zaliczenia... z wosu i tow pon! a przed wosem mamy spr z twoja wychowawczynią stare bueeeeeh stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. zalezy co przez to rozumiesz.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. Zawsze ci moge jakiegos znalesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin czysta przyjemnosc..... W sumie to nie ma za co, pomijajac fakt, ze zostalo mi tylko jeszcze 7 czarow, ktore moge zmienic na leczace... biggrin do uslug... to sprobuj uleczyc moja rane w sercu... crying sweatdrop wink whee jestem zajebista biggrin po co mi facet... ?? tylko trzeba im robic za: robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczke... to kto ze mna dzis wieczorkiem pojdzie na pifko ?? z checia tylko chyba nam nic z tego nie wyjdzie sweatdrop gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mix?? ja nie slyszalam remixow.. wolalabym nie slyszec... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk BeeWolf_san JOŁ, Jest tu jakiś cwaniak ?. a ty znowu z tym cfaniakiem...powtarzasz sie blaugh z resztapodobno mieli cie zwerbowac na chlanie wieczorkiem tka przyajniej kukus cosik nawijal wiec co tu robisz?? ozz tez tak mowil 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ja widzialam same plakaty, bez zadnych wykonczen 3nodding aa plakaty..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|