|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:27 am
YumiTao Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying *przytula i pociesza* biedactwo...ja kupowalem wczoraj lampe do pomkoju bylem ze starzymi i tez juz sobie upatrzyli ale na szczescie mi sie podoba bo gdby tak nie bylo to bym sobie do pokoju kitu wcisnac nie dal ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:27 am
Ja- Yosei Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying ...straszne ... sweatdrop zebys wiedzial razz nieno moze jestem dzis zbyt nerwowa smutna i wogole... ale moglam super spedzic ten dzien sad dzieki Aidanna heart & YumiTao heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:28 am
ejj co jest z marketplace Quote: Transaction Lock found on vend table, please try again ...tesh tak macie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:28 am
sweet_chii to ja ide sie kuc matmy, narazie wszystkim papa whee ja tez zaraz spadam sie troche pouczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:29 am
...ewidentne łupu-cupu ...i Gaia wolno chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:29 am
Eredin sweet_chii to ja ide sie kuc matmy, narazie wszystkim papa whee ja tez zaraz spadam sie troche pouczyc eelllooo przecie jest sobota... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:30 am
Rynn the Vampire 305? :/ ja kupuję za 15 :/ nu reprodukcja Dalego z ramą jako wykonczenie obrazu... takie ogromne... jakto za 15 ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczka... surprised hahahahahahahhhahhahahahhaahhahahaha
dobre hahahahahahahaha
*turla sie ze smiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Eredin sweet_chii to ja ide sie kuc matmy, narazie wszystkim papa whee ja tez zaraz spadam sie troche pouczyc eelllooo przecie jest sobota... sweatdrop no tak ale panuje ptasia grypa i niestety mnie tez dopadlo przez co jest w trzy *** zaleglych sprawdzianow crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczka... surprised hahahahahahahhhahhahahahhaahhahahaha dobre hahahahahahahaha *turla sie ze smiechu* to jest moj txt whee ona byla dla Adama tylko tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczka... surprised hahahahahahahhhahhahahahhaahhahahaha dobre hahahahahahahaha *turla sie ze smiechu* ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|