|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:22 am
Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:23 am
juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin czysta przyjemnosc..... W sumie to nie ma za co, pomijajac fakt, ze zostalo mi tylko jeszcze 7 czarow, ktore moge zmienic na leczace... biggrin do uslug...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:23 am
Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying *przytula i pociesza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:24 am
Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying pac pac po glowce bendzie okey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:24 am
Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying ...straszne ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:25 am
Ja- Yosei Firefree thehe.. zanim zdaze odpowiedziec pojawia sie 10 nowych postow XD ah to moje szybkie lacze =3 dzienki wszystkim za przywitanie mnie ^^" Ja- Yosei ... ...Witaj w naszych skromnych ( sweatdrop ) progach ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać ... biggrin "ABBYSINIAN"? czemu tak? wiem ze to glupie ale taka nazwe po angielsku ma pewna rasa kotow xD ...ABBYSINIAN - to z Weiss Kreuz - spodobało mi się to sobie wziąłem ... ...Kiart - widzę, że preferujesz równie jaskiniowy domek co ja (ciemno wszędzie, łuuu...) Ciemno bo nie ma co ogladac ...!! razz ...A wystruj bedzie taki "jaskinoiwy" a do tego caly komplecik Metallic Steel ...[drzwi, okna ,lozko i inne ...] wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying hej niemartw sie bedziesz miala jeszcze duzo okazji zeby sie wyszlaec . Mi tez tetaz przepadlo pare koncertow niestety ale beda jeszcze nastepne ;] a dobra strona tego ze nie poszlas jest to ze jestes tutaj z nami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide połowic rybki ,bo am mało kasy crying pa :*** bede za chwile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin ...a pamietash sosy swiata?? jestem strashna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja ide sie kuc matmy, narazie wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:26 am
Wodzu juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin czysta przyjemnosc..... W sumie to nie ma za co, pomijajac fakt, ze zostalo mi tylko jeszcze 7 czarow, ktore moge zmienic na leczace... biggrin do uslug... to sprobuj uleczyc moja rane w sercu... crying sweatdrop wink whee jestem zajebista biggrin po co mi facet... ?? tylko trzeba im robic za: robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczke... to kto ze mna dzis wieczorkiem pojdzie na pifko ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:26 am
YumiTao Ide połowic rybki ,bo am mało kasy crying pa :*** bede za chwile papa :* ale wroc tu jeszcze :] i niech Ci rybki reki nie odgryza uwazaj na nia teraz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:27 am
305? :/ ja kupuję za 15 :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Wodzu juliangel Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin czysta przyjemnosc..... W sumie to nie ma za co, pomijajac fakt, ze zostalo mi tylko jeszcze 7 czarow, ktore moge zmienic na leczace... biggrin do uslug... to sprobuj uleczyc moja rane w sercu... crying sweatdrop wink whee jestem zajebista biggrin po co mi facet... ?? tylko trzeba im robic za: robo-babo-kuchto-grzejniko-drapaczke... to kto ze mna dzis wieczorkiem pojdzie na pifko ?? hmm jedyne co mogl bym rzucic, to emocje, ale to tym czasowe... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak Kiart Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^ co?.... mial byc piekny łikend... 2 dniowy konwencik... nieposzlam bo mama mi sypala wyrzutami ktore mnie doglebnie dotknely... stracilam caly dzien an kupowaniu dywanow wymiekajac przy tym,a mebli do pokoju i tak nie kupilysmy wiec bylam niepotrzebna...... wlasnie mi zrobila awanture... chyba o szynke sweatdrop zaraz jest koncert ktory tez mi odpadnie bo sie juz nie wyrobie a kumple znikneli ... a obraz Salvadora Dali oczywiscie czytajcie plakat w ramce malowanej kosztuuje 305 zeta crying Oh... confused ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|