|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:16 am
wodzu nie pytaj sie tylko do dziela blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki hejka...hmmm brakuje jeszcze im troche ale nie jest najgorzej... hehe... spojzcie na moj dom.... tez nienajlepszy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki ja uwazam ze to jest bezsensowny pomysl z tymi domkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki HEJ :* u mnie jest cienko razz jak narazie to tylko mam pomalowane sciany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:17 am
O, cześć Firefree 3nodding
Hm, jesteś nowa a już chcesz panda hat? Muszę Cię zmartwić - małe prawdopodobieństwo, że go zdobędziesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream heyo ...co sie stalo??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree thehe.. zanim zdaze odpowiedziec pojawia sie 10 nowych postow XD ah to moje szybkie lacze =3 dzienki wszystkim za przywitanie mnie ^^" Ja- Yosei ... ...Witaj w naszych skromnych ( sweatdrop ) progach ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać ... biggrin "ABBYSINIAN"? czemu tak? wiem ze to glupie ale taka nazwe po angielsku ma pewna rasa kotow xD ...ABBYSINIAN - to z Weiss Kreuz - spodobało mi się to sobie wziąłem ... ...Kiart - widzę, że preferujesz równie jaskiniowy domek co ja (ciemno wszędzie, łuuu...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream xd ... What's Up...??^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:18 am
[pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:19 am
Baliaur Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki ja uwazam ze to jest bezsensowny pomysl z tymi domkami czemu glupi... fajny... smieszne nawet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:20 am
Wodzu [pochyla sie nad rana, po czym przystawia reke do nogi rannej. Slychac cichy zaspiew w wykonaniu wodza, po czym wokolo reki oraz rany pojawia sie jasne, niebieski swiatlo, ktore wyraznie zasklepia noge. Po kilku momentach noga jest cala] 3nodding jestes slodziutki... [buziak polaczony z rzutem na szyje] i jak ja Ci sie odwdziecze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:21 am
Vykk Gosiak scream jestem zla gryze i wogole ... scream siema! scream heyo ...co sie stalo?? wlasnie *podchodze z krzeslem w reku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|