|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:10 am
Ja- Yosei YumiTao Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! Pado "skrytobojczo" lol ...przepraszam, ale co się czepiasz? stare ...(jak ja nie lubie określenia "pado") wcale sie go nie czepiam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:11 am
YumiTao Vykk YumiTao M-Teen Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! heloł kity gdzies sie tu kreci whee xp sweatdrop Widze ze Wodzu z iza juz nadobre nie jest biggrin eme a byl kiedys?? hejka Kiart No był 3nodding chyba...tzn...tak mi sie zdaje blaugh geez, ale problemy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel [wkezdza na desce i wychrzania sie o swoja piaskownice] s**t... rozwalilam kolanko... Czy jest na sali lekarz ?? [faceci do roboty ^^] [krew plynie strumyczkiem wzdluz zgrabnej nozki... ^^] ah ta skromnosc sweatdrop ...mash *podaje apteczke* era samoobslugi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Vykk YumiTao M-Teen Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! heloł kity gdzies sie tu kreci whee xp sweatdrop Widze ze Wodzu z iza juz nadobre nie jest biggrin eme a byl kiedys?? hejka Kiart No był 3nodding chyba...tzn...tak mi sie zdaje blaugh tak, był!!! brali nawet slub ale nie wiem co sie z tym stalo, a teraz jest z kitty.. koniec tematu bo zas bedzie na mnie ze roztrasam temat stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel [wkezdza na desce i wychrzania sie o swoja piaskownice] s**t... rozwalilam kolanko... Czy jest na sali lekarz ?? [faceci do roboty ^^] [krew plynie strumyczkiem wzdluz zgrabnej nozki... ^^] ojej, ty tez jezdzisz na desce? whee , nareszcie kogos znalazlam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:12 am
juliangel [wkezdza na desce i wychrzania sie o swoja piaskownice] s**t... rozwalilam kolanko... Czy jest na sali lekarz ?? [faceci do roboty ^^] [krew plynie strumyczkiem wzdluz zgrabnej nozki... ^^] przydalaby sie w tej chwili Delein... sweatdrop niedactwo trzeba jakos opatrzyc nozke...ma ktos apteczke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:13 am
Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki Witaj ... moje jest w budowie ... jeszcze kilka stuff'ow i biedzie sp0x ... xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejko!!!!!!!!! co tam u was... jak tam wasze chalupki hejka...hmmm brakuje jeszcze im troche ale nie jest najgorzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:15 am
Vykk juliangel [wkezdza na desce i wychrzania sie o swoja piaskownice] s**t... rozwalilam kolanko... Czy jest na sali lekarz ?? [faceci do roboty ^^] [krew plynie strumyczkiem wzdluz zgrabnej nozki... ^^] przydalaby sie w tej chwili Delein... sweatdrop niedactwo trzeba jakos opatrzyc nozke...ma ktos apteczke? a czary leczace moga byc?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk juliangel [wkezdza na desce i wychrzania sie o swoja piaskownice] s**t... rozwalilam kolanko... Czy jest na sali lekarz ?? [faceci do roboty ^^] [krew plynie strumyczkiem wzdluz zgrabnej nozki... ^^] przydalaby sie w tej chwili Delein... sweatdrop niedactwo trzeba jakos opatrzyc nozke...ma ktos apteczke? nie posaidam tak owego czegoś... *oglada noge* chusteczka nie wystarczy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
thehe.. zanim zdaze odpowiedziec pojawia sie 10 nowych postow XD ah to moje szybkie lacze =3 dzienki wszystkim za przywitanie mnie ^^" Ja- Yosei ... ...Witaj w naszych skromnych ( sweatdrop ) progach ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać ... biggrin "ABBYSINIAN"? czemu tak? wiem ze to glupie ale taka nazwe po angielsku ma pewna rasa kotow xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|