|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD witamy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD hello 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:01 am
YumiTao Jak tak biggrin to Ja-Yosei jest daltonista biggrin bo to jest niebieskie razz ...taaak? ...a mi się wydaje, że masz na sobie Grey Wingin-it ? ...mogę sie mylić, ale jednak ta moja niebieska wygląda inaczej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:02 am
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD witam jestem Lava wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD witaj...jestem Vykk...*podaje lapke*...mam nadzieje ze szybko sie zaklimatyzujesz...jesli nie chcesz zeby co chwile sie ciebie dopytywali o rozne pierdolowate podstawowe rzeczy u noobow to udzielk sie w topicu Coś o sobie... blaugh pozatym przeczytaj koniecznie regulamin...niektore osoby potrafia zabijac za nieczytanie... sweatdrop nie martw sie tylko z poczatku zdaje sie dretwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ej jak myslicie zakneblowane koperciaki bed jeszcze tansze czy nie?? zawsze drozeja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei YumiTao Jak tak biggrin to Ja-Yosei jest daltonista biggrin bo to jest niebieskie razz ...taaak? ...a mi się wydaje, że masz na sobie Grey Wingin-it ? ...mogę sie mylić, ale jednak ta moja niebieska wygląda inaczej ... Dobra jakby to nawt było to Grey Wingin-it razz to i tak nie mam kasy biggrin jestem biedna sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:03 am
witam nowo przybylych i nowa osobke na gai ^^ Firefree witaj w naszych szeregeach ^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD Heyka wicie co przeczytalam po raz n-ty i stwierrdzilam ze naprawde jest do kitu.... czasem nawet polowa utoru idzie won xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:04 am
Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! Pado "skrytobojczo" lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! heloł kity gdzies sie tu kreci whee xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Firefree (I hope ze dobrze trafilam z tematem na przywitanie sie >__>) hey wam wszystkim =D jestem tu nowa, bez kasy i teoretycznie naga XD i ogolnie malo wiem o Gai i tych podobnych ^^" ale co tam xD ... ...Witaj w naszych skromnych ( sweatdrop ) progach ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:05 am
M-Teen Wodzu [wyglada skrytobojczo zza zyrandola] witam!! heloł kity gdzies sie tu kreci whee xp sweatdrop Widze ze Wodzu z iza juz nadobre nie jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|