|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:43 am
hejka Bal a z goldem to chyba nikt teraz nie stoi dobrze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:45 am
Vykk hejka Kitty-co szczerosc blaugh ...jestes bardzo bezposrednia sweatdrop Oh..... wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:46 am
...Ohayo raz jeszcze biggrin ...tym razem może na troszke dłużej biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:47 am
Ja- Yosei ...Ohayo raz jeszcze biggrin ...tym razem może na troszke dłużej biggrin ... heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:47 am
Ja- Yosei ...Ohayo raz jeszcze biggrin ...tym razem może na troszke dłużej biggrin ... O.o. witaj.....[ przytul]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:48 am
Quote: drugi :]]]] pierw mialas jakis tam, potem paolka90 a teraz jakies yumi biggrin Nom dobra 3 razz ale ostatni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:49 am
YumiTao Quote: drugi :]]]] pierw mialas jakis tam, potem paolka90 a teraz jakies yumi biggrin Nom dobra 3 razz ale ostatni xp ...o - widzę, że masz koszulkę Wingin-it czy jak się ona zwie ...może chcesz kupić taką samą tylko niebieską? biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:50 am
eek Bali, ty to pisałas? swietne
paul; 3mam cie za slowo biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:51 am
M-Teen eek Bali, ty to pisałas? swietne paul; 3mam cie za slowo biggrin biggrin biggrin thx tak ja a ktozby inny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:52 am
Baliaur M-Teen eek Bali, ty to pisałas? swietne paul; 3mam cie za slowo biggrin biggrin biggrin thx tak ja a ktozby inny?? chyba sie nie obrazisz jesli jakis tekst stad wezme na opsiy do gadacza wink sweatdrop hey yose ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:52 am
Ja- Yosei YumiTao Quote: drugi :]]]] pierw mialas jakis tam, potem paolka90 a teraz jakies yumi biggrin Nom dobra 3 razz ale ostatni xp ...o - widzę, że masz koszulkę Wingin-it czy jak się ona zwie ...może chcesz kupić taką samą tylko niebieską? biggrin ... Do kogo to było ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|