|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:46 am
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie? no dobra jeszcze na 10 min jestem.. tak na Natolinie.... to dobrze, ze tak nie pojechalam dzis, bo mialam zamiar, jeszcze bym spotkala jakiegos polprzytomnego ozz na ulicy stare a moze chcesz jechac ze mna na melanz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:48 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie? no dobra jeszcze na 10 min jestem.. tak na Natolinie.... to dobrze, ze tak nie pojechalam dzis, bo mialam zamiar, jeszcze bym spotkala jakiegos polprzytomnego ozz na ulicy stare a moze chcesz jechac ze mna na melanz ? ani mi sie waz zapraszac na melanze dziewczyn....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:49 am
...Ohayo biggrin ...ja tylko na chwilkę ( stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:50 am
Miss_Karina Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie? no dobra jeszcze na 10 min jestem.. tak na Natolinie.... to dobrze, ze tak nie pojechalam dzis, bo mialam zamiar, jeszcze bym spotkala jakiegos polprzytomnego ozz na ulicy stare a moze chcesz jechac ze mna na melanz ? ani mi sie waz zapraszac na melanze.... ok.. to inaczej powiem... chcesz jechac na spotkanie AA na ktorym bede ja Kukus, Beewolf i jeszcze ktos..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:51 am
...kur...rr. ...r ...muszę lecieć ...trzymajta się ...sayonara ... ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:53 am
Ozzwald ok.. to inaczej powiem... chcesz jechac na spotkanie AA na ktorym bede ja Kukus, Beewolf i jeszcze ktos..? >__> hmmm... ciekawie brzmi tyle nie wiem czy zmiesci sie w grafiku XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:59 am
no to ja jade sie schlać ... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:01 am
JESTEM Z SIEBIE DUMNA!!!
kupie se jeszcze jakiegos kwaitka i bede w pelni zadowlona moim domeczkiem ^^
sorx za cpsa smile
ide lowic, bo barkuje mi jeszcze 200 g na kwiotka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:03 am
Ozzwald no to ja jade sie schlać ... narazie... 3m sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:04 am
Ozzwald no to ja jade sie schlać ... narazie... milej zabawy...jesli wypada wam tego zyczyc blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|