|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:31 am
Vykk M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! a moze wolisz mleko na goraco z miodem i odrobina czonku xp mnie tam nie smakuje ale podobno pomaga i jeszcze dodac do tgeolyzeczke masla - pyyyycha smile Bo ja luvbie czosnek smile no i pomaga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:31 am
Rynn the Vampire Vykk M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! a moze wolisz mleko na goraco z miodem i odrobina czonku xp mnie tam nie smakuje ale podobno pomaga gonk Czosnek...błe...gorące mleko...błe...zawsze po tym rzygam... w takim razie daroj sobie to.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:35 am
Miss_Karina M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! slodko-kwasna herbata? O.o ciekawe jak bedzie smakowac o.O" dodac cukier jest pyyyycha smile SOtatnia sobie ciagle takie roobie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:37 am
sweet_chii nie moge ubranka zmienic........... !!!!!!!!! gonk klikam save i dupa... nie ty jedna... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:39 am
nuuuuuuudzi mi się... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:41 am
sweet_chii Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie? no dobra jeszcze na 10 min jestem.. tak na Natolinie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:42 am
M-Teen Lavagetas_heqetai M-Teen witam :] r�wnie tajniacko jak i ty ninja kszzz Witam kszzz kszzzzz? uła razz nie kapcze sweatdrop emm no tajniacko- przez szczekaczke mowie, tzn któtkofalowke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:43 am
Ozzwald sweet_chii Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie? no dobra jeszcze na 10 min jestem.. tak na Natolinie.... to dobrze, ze tak nie pojechalam dzis, bo mialam zamiar, jeszcze bym spotkala jakiegos polprzytomnego ozz na ulicy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|