|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:21 am
Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... stare jestes teraz na natolinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:21 am
Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:22 am
Jaswinder sweet_chii *patrzy na siga* widzialam ten obrazek jush blaugh eek kt kotek z pistoletem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:22 am
Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... bedziemy teskinc... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:23 am
O, cześć Chii ^^
Dzięki Kari... nie cierpię cytryny w herbacie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:24 am
hejka Rynn Ozzwald ja znowu ide pod prysznic, a potem jade na voodke wiec chyba dzis tutaj sie nie zjawie... narka Ozz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:24 am
Rynn the Vampire O, cześć Chii ^^ Dzięki Kari... nie cierpię cytryny w herbacie...ahiam ^^ mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz u mnie cala rodzinka chora XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:26 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:28 am
M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! slodko-kwasna herbata? O.o ciekawe jak bedzie smakowac o.O"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:29 am
M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! a moze wolisz mleko na goraco z miodem i odrobina czonku xp mnie tam nie smakuje ale podobno pomaga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:29 am
nie moge ubranka zmienic........... !!!!!!!!! gonk klikam save i dupa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:30 am
Vykk M-Teen Miss_Karina Rynn the Vampire Hej wszystkim cholera, gardło mi siadło zupełnie...ujc O.o biedaczko koffana *dodaje szybko miodu* sama cytryna nie pomoze >.< miodek, miodke, miodek! a moze wolisz mleko na goraco z miodem i odrobina czonku xp mnie tam nie smakuje ale podobno pomaga gonk Czosnek...błe...gorące mleko...błe...zawsze po tym rzygam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|