|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:46 am
.............Zzzzzzzzzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:47 am
Miss_Karina opcy... czesc mangi Bleach jest na irc'u? O.o anime tak samo i nie mam pojecia jak sie z tym obslugiwac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:47 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya ludzie.... ludzie.... i półludzie.... i kotołaki..... i elfy.... i vampiry.... i tak dalej.... chciałam ogłosić, że już idę.... xp PRZYPOMINAM biggrin Szukam pomocników (chętnych do pisania i tak dalej) do prowadzenia zrtrony o Władcy Pierścieni biggrin ja sie grafiką zajmuję :Fa masz do pokazania jakies ciekawe grafiki co juz zrobiłaś ? patrz profil / moja www (blogusek biggrin ) zrobilam sobie szablon razz ale mile widziana pomoc whee jak narazie strasznie dlugo sie laduej... a lacze mam 1,5 megowe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:48 am
Vykk Miss_Karina opcy... czesc mangi Bleach jest na irc'u? O.o anime tak samo i nie mam pojecia jak sie z tym obslugiwac stressed ja tez nie za bardzo xd niichan probowal mi wytlumaczyc jakos troche skumalam, ale nie udaje mi sie sciaganie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:49 am
Miss_Karina opcy... czesc mangi Bleach jest na irc'u? O.o oczywiscie ze jest... nie wiem gdzie dokladnie bo jak juz mowilem mułem sciągam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:54 am
Miss_Karina Vykk Miss_Karina opcy... czesc mangi Bleach jest na irc'u? O.o anime tak samo i nie mam pojecia jak sie z tym obslugiwac stressed ja tez nie za bardzo xd niichan probowal mi wytlumaczyc jakos troche skumalam, ale nie udaje mi sie sciaganie crying prawdopodobnie trza skorzystac z irc'a bo bez niego to ani rusz ...ale sam osobiscie nigdy z niego nie korzystalem i jakos nie spieszy mi sie zeby sie do niego zabrac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:55 am
Vykk Miss_Karina Vykk Miss_Karina opcy... czesc mangi Bleach jest na irc'u? O.o anime tak samo i nie mam pojecia jak sie z tym obslugiwac stressed ja tez nie za bardzo xd niichan probowal mi wytlumaczyc jakos troche skumalam, ale nie udaje mi sie sciaganie crying prawdopodobnie trza skorzystac z irc'a bo bez niego to ani rusz ...ale sam osobiscie nigdy z niego nie korzystalem i jakos nie spieszy mi sie zeby sie do niego zabrac razz IRC to fajna zabawka polecam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:58 am
cze O.o kiepski humor na dzis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:03 am
M-Teen Miss_Karina cze O.o kiepski humor na dzis? wpisali mnie na czraną liste? czy to powo dumy? juz poprawilem swoj blad... czarna lista moze nie jest to dla ciebie powod do dumy, ale tym bardziej nie powinien byc to powod do smutku i rozpaczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:03 am