|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:32 am
Sei chan Nyu=^_^= dzieje sie cos ciekawego?? są domki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:35 am
Sei chan Nyu=^_^= dzieje sie cos ciekawego?? tak... satan is here...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:36 am
Sei chan Nyu=^_^= dzieje sie cos ciekawego?? czesc sei.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:37 am
Ozzwald Sei chan Nyu=^_^= dzieje sie cos ciekawego?? tak... satan is here... no to jak ? stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:38 am
Ozzwald Sei chan Nyu=^_^= dzieje sie cos ciekawego?? tak... satan is here... gdzie??*przestaje nucic "stairwais to heaven" od tylu* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:42 am
ludzie.... ludzie.... i półludzie.... i kotołaki..... i elfy.... i vampiry.... i tak dalej.... chciałam ogłosić, że już idę.... xp
PRZYPOMINAM biggrin Szukam pomocników (chętnych do pisania i tak dalej) do prowadzenia zrtrony o Władcy Pierścieni biggrin ja sie grafiką zajmuję :F
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya ludzie.... ludzie.... i półludzie.... i kotołaki..... i elfy.... i vampiry.... i tak dalej.... chciałam ogłosić, że już idę.... xp PRZYPOMINAM biggrin Szukam pomocników (chętnych do pisania i tak dalej) do prowadzenia zrtrony o Władcy Pierścieni biggrin ja sie grafiką zajmuję :Fpapa.. ja nie lubie wladcy pierdzieni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:43 am
Ntsumi_Aya ludzie.... ludzie.... i półludzie.... i kotołaki..... i elfy.... i vampiry.... i tak dalej.... chciałam ogłosić, że już idę.... xp PRZYPOMINAM biggrin Szukam pomocników (chętnych do pisania i tak dalej) do prowadzenia zrtrony o Władcy Pierścieni biggrin ja sie grafiką zajmuję :Fa masz do pokazania jakies ciekawe grafiki co juz zrobiłaś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:44 am
fajny sigus...sam narysowales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:45 am
Ozzwald Ntsumi_Aya ludzie.... ludzie.... i półludzie.... i kotołaki..... i elfy.... i vampiry.... i tak dalej.... chciałam ogłosić, że już idę.... xp PRZYPOMINAM biggrin Szukam pomocników (chętnych do pisania i tak dalej) do prowadzenia zrtrony o Władcy Pierścieni biggrin ja sie grafiką zajmuję :Fa masz do pokazania jakies ciekawe grafiki co juz zrobiłaś ? patrz profil / moja www (blogusek biggrin ) zrobilam sobie szablon razz ale mile widziana pomoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|