|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:54 am
opcy Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart znowu?!?!?!? niestety.... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:55 am
Ozzwald milosc samej do siebie nie jest najlepszym rozwiazaniem... zagadaj lepiej do chlopaka z sasiedztwa... mhm, ozz ma racje. twoje popedy na tym traca, twoja osobowosc cierpi. [Kaku, czy ty też masz problem z liczeniem?] kiedys bylem geniuszem z matematyki. Ale potem przez przypadek jak robilem z mamą zakupy, zamkneli mnie na noc w dziale monopolowym. Od tamtej pory nie daje korepetycji ale za to zostałem znanym poeta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:56 am
Miss_Karina sweet_chii Miss Sara jeju ja sie chyba zakochałam heart nie.. o tym tez nie chcemy gadac.. prosze.. gonk gonk gonk o nieeeeet gonk jest jakas moda na milosc przez net czy jak? ? xp sweatdrop gonk no wlasnie scream EDIT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:56 am
M-Teen, Czarna Lista się kłania domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:57 am
Kukus M-Teen, Czarna Lista się kłania domokun buchacha... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:57 am
Kukus M-Teen, Czarna Lista się kłania domokun sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:59 am
Kaku ty tez uwazaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:02 am
Miss_Karina opcy Miss Sara jeju ja sie chyba zakochałam heart znowu?!?!?!? niestety.... XPja słyszałem że "kobieta zmienną jest" ale bez przesady.... XD btw ciekawe jakiego typu zmienną....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:02 am
opcy Miss_Karina opcy Miss Sara jeju ja sie chyba zakochałam heart znowu?!?!?!? niestety.... XPja słyszałem że "kobieta zmienną jest" ale bez przesady.... XD btw ciekawe jakiego typu zmienną.... integer xd EDIT: chociaz nie, string whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:05 am
sweet_chii opcy ja słyszałem że "kobieta zmienną jest" ale bez przesady.... XD btw ciekawe jakiego typu zmienną.... integer xd ja bym stawiał na "double" faceci sa za to prości -> bool xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:07 am
Miss_Karina Kaku ty tez uwazaj sweatdrop mhm, ucialem quoty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:08 am
opcy sweet_chii opcy ja słyszałem że "kobieta zmienną jest" ale bez przesady.... XD btw ciekawe jakiego typu zmienną.... integer xd ja bym stawiał na "double" faceci sa za to prości -> bool xd O.o" gahh....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:08 am
Oglada ktos "Bleach", cholera fajne anime, a intro jest genialne. W sensie piosenka z op... jezz... znowu się uzależniam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|