|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:43 am
M-Teen ty masz juz umeblowany dom wiec siedź cicho! biggrin eMuś... uwazaj na cytaty... ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:46 am
Miss_Karina M-Teen ty masz juz umeblowany dom wiec siedź cicho! biggrin eMuś... uwazaj na cytaty... ^^" M-Teen nie daj soba manipulowac... rob to co uwazasz za szluszne... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:47 am
Ozzwald Miss_Karina M-Teen ty masz juz umeblowany dom wiec siedź cicho! biggrin eMuś... uwazaj na cytaty... ^^" M-Teen nie daj soba manipulowac... rob to co uwazasz za szluszne... twisted >.> a masz!!! xd cool twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:48 am
eek
ozz czemu wysylasz mi 2k? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:49 am
Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:49 am
M-Teen eek ozz czemu wysylasz mi 2k? eek bo moziwsz ze ja juz mam umeblowany domek to daje ci w prezecie 2k... tak z dobrego serca... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:50 am
Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart nie.. o tym tez nie chcemy gadac.. prosze.. gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:50 am
Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart ee.. kto jest tym szczesciarzem..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:51 am
Ozzwald Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart ee.. kto jest tym szczesciarzem..? ja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:51 am
sweet_chii Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart nie.. o tym tez nie chcemy gadac.. prosze.. gonk gonk gonk o nieeeeet gonk jest jakas moda na milosc przez net czy jak? ? xp sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:52 am
Miss Sara Ozzwald Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart ee.. kto jest tym szczesciarzem..? ja heart milosc samej do siebie nie jest najlepszym rozwiazaniem... zagadaj lepiej do chlopaka z sasiedztwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:53 am
Miss Sara Ozzwald a wy ciagle o pieniadzach... jeju ja sie chyba zakochałam heart znowu?!?!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|