|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:46 am
Kukus Omega Sun no dobrze.. to zacznijmy od poczatku... kupilas go w ogole sweatdrop ? a ja nadal nie mogę kupić domku eek zaraz coś rozwalę domokun ee chyba tesh nie czytales podrecznika Omi...domek masz od razu musisz tylko sobie wybrac jego ksztalt razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:47 am
Ozzwald Omega Sun Ozzwald ja swoj wygralem w karty, a meble ukradlem... bardzo ekonomiczne podejscie wink mam 5 z przedsiebiorczosci na swiadectwo maturalne juz... xd ja też blaugh aaa... właśnie... chcesz się ze mną na serio uczyć migać czy jaja sobie robiłeś? bo w zasadzie mogę brać materiały też dla ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:47 am
Kukus Omega Sun no dobrze.. to zacznijmy od poczatku... kupilas go w ogole sweatdrop ? a ja nadal nie mogę kupić domku eek zaraz coś rozwalę domokun to moze Ozzy wygra dla Ciebie jakis w karty albo ukradnie jak go ladnie poprosisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:48 am
Kukus Ozzwald Omega Sun Ozzwald ja swoj wygralem w karty, a meble ukradlem... bardzo ekonomiczne podejscie wink mam 5 z przedsiebiorczosci na swiadectwo maturalne juz... xd ja też blaugh aaa... właśnie... chcesz się ze mną na serio uczyć migać czy jaja sobie robiłeś? bo w zasadzie mogę brać materiały też dla ciebie no cos ty.. narazie nie mam czasu od poniedzialku zaczynam sie uczyc.. bo mam juz tylko 46 dni do rozpoczecia sesji maturalnej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:52 am
Vykk Kukus Omega Sun no dobrze.. to zacznijmy od poczatku... kupilas go w ogole sweatdrop ? a ja nadal nie mogę kupić domku eek zaraz coś rozwalę domokun ee chyba tesh nie czytales podrecznika Omi...domek masz od razu musisz tylko sobie wybrac jego ksztalt razz pajacu... ja mam problem właśnie w tym momencie... coś mi się zwaliło. Omega wie o co cho, więc się nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:54 am
Kukus Vykk Kukus Omega Sun no dobrze.. to zacznijmy od poczatku... kupilas go w ogole sweatdrop ? a ja nadal nie mogę kupić domku eek zaraz coś rozwalę domokun ee chyba tesh nie czytales podrecznika Omi...domek masz od razu musisz tylko sobie wybrac jego ksztalt razz pajacu... ja mam problem właśnie w tym momencie... coś mi się zwaliło. Omega wie o co cho, więc się nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają buahahahahahahaha...nie rozsmieszja mnie dziecko blaugh jeszcze bys sie zdziwil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:56 am
Vykk Kukus Vykk Kukus Omega Sun no dobrze.. to zacznijmy od poczatku... kupilas go w ogole sweatdrop ? a ja nadal nie mogę kupić domku eek zaraz coś rozwalę domokun ee chyba tesh nie czytales podrecznika Omi...domek masz od razu musisz tylko sobie wybrac jego ksztalt razz pajacu... ja mam problem właśnie w tym momencie... coś mi się zwaliło. Omega wie o co cho, więc się nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają buahahahahahahaha...nie rozsmieszja mnie dziecko blaugh jeszcze bys sie zdziwil chyba ty sie zdziwisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:58 am
a co ...to ze macie takie zgrabne panienki w sigu oznacza ze jestescie tak bardzo dorosli ?? xp razczej bardziej mowi o waszsym wskazniku testosteronu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:00 am
Vykk a co ...to ze macie takie zgrabne panienki w sigu oznacza ze jestescie tak bardzo dorosli ?? xp razczej bardziej mowi o waszsym wskazniku testosteronu razz on nie ma takiej... a ja to zopelnie inna osoba... ja napewno nie jestem dorosly.. raczej jestem na poziomie 7 latka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:00 am
Vykk a co ...to ze macie takie zgrabne panienki w sigu oznacza ze jestescie tak bardzo dorosli ?? xp razczej bardziej mowi o waszsym wskazniku testosteronu razz wiece mam domek ale sie namęczyłam sweatdrop sorry ale jestem chfali pięta redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:02 am
Miss Sara wiece mam domek ale sie namęczyłam sweatdrop sorry ale jestem chfali pięta redface i dyslektykiem......... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:03 am
opcy Miss Sara wiece mam domek ale sie namęczyłam sweatdrop sorry ale jestem chfali pięta redface i dyslektykiem......... xp dysortografem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:03 am
opcy Miss Sara wiece mam domek ale sie namęczyłam sweatdrop sorry ale jestem chfali pięta redface i dyslektykiem......... xp karzdemu sie zdarza... przynajmniej sie tym nie zlaslania... jak to niekorzy robia... w momecie gdy wytknie sie im blad mowia ze sa dyslektykami... i nie chce im sie poprawiac bledow bo to za duzy wysilek fizyczny jak i umyslowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|