|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:24 am
~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzy, zrobmy ten oltarz juz teraz =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh A jest teraz na gaji?? Bo jakoś jej nie widze... *rozglada sie po pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:25 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh A jest teraz na gaji?? Bo jakoś jej nie widze... *rozglada sie po pokoju* napewno byla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:28 am
sadze ze znalazla ciekawsze zajecie... zeby nie wpasc w szewska pasje tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:29 am
Ozzwald [ Kaku ] podziwiam jak wielkie poklady cierpliwosci w tobie drzemią. zbudojmy jej oltarzyk i modlmy sie do niej.... istnieje tylko jedna osoba potrafiąca ją wyprowadzić z równowagi... nie uwierzycie, ale jestem to JA blaugh a ja będę strzelał do tego ołtarzyka z procy, bo mnie wkurzają takie szity
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:29 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh A jest teraz na gaji?? Bo jakoś jej nie widze... *rozglada sie po pokoju* (wlasciwie, to tak jakby mnie nie bylo, bo sprzatam, ale co kilkanascie min. niestety odswiezam strone xp )z czym masz problem gonk ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:30 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh A jest teraz na gaji?? Bo jakoś jej nie widze... *rozglada sie po pokoju* (wlasciwie, to tak jakby mnie nie bylo, bo sprzatam, ale co kilkanascie min. niestety odswiezam strone xp )z czym masz problem gonk ? No bo jak chce na domek wejść, to mi sie error wyświetla... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:31 am
Ozzwald sadze ze znalazla ciekawsze zajecie... zeby nie wpasc w szewska pasje tutaj... myślisz, że pośliniła dwa paluszki? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:31 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying Omega.. blaugh A jest teraz na gaji?? Bo jakoś jej nie widze... *rozglada sie po pokoju* (wlasciwie, to tak jakby mnie nie bylo, bo sprzatam, ale co kilkanascie min. niestety odswiezam strone xp )z czym masz problem gonk ? ja nie sprzatam od ho ho i jeszcze dluzej... w pokoju jest wielka gora smieci a obok niej wielka gora uran... rozscielone luzko... 2cm kuzu i wogule jest fajnie... nawet robactwo wyginelo... nastepny do wyginiecia jestem ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:32 am
wrocilem do was po obiadku...jak widze duzo mnie nie minelo... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun (wlasciwie, to tak jakby mnie nie bylo, bo sprzatam, ale co kilkanascie min. niestety odswiezam strone xp )z czym masz problem gonk ? z komunikacją interpersonalną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald sadze ze znalazla ciekawsze zajecie... zeby nie wpasc w szewska pasje tutaj... myślisz, że pośliniła dwa paluszki? eek to powiedziales Ty nie Ja... ale nie ukrywam ze mialem rozne mysli to piszac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|