|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:11 am
Ita Lockheart Ozzwald no to znowu ja... teraz w wersji czystej i pachnacej... biggrin helo ej a ja nie moge wejść do domku czy ktoświe jak trzeba wejść do domku sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:13 am
Ozzwald Eredin Ozzwald no to znowu ja... teraz w wersji czystej i pachnacej... biggrin jaim zapachem pachniesz ? biggrin eee... jestes ostatnia osoba po ktorej bym sie spodziewal takiego pytania... ale jak chcesz wiedziec, urzywam perfum Echo Davidoffa... świetne perfumy heart *wącha ozzwalda* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:13 am
Miss Sara Ita Lockheart Ozzwald no to znowu ja... teraz w wersji czystej i pachnacej... biggrin helo ej a ja nie moge wejść do domku czy ktoświe jak trzeba wejść do domku sad trzeba miec zainstalowanego flashplayera, poza tym jak nie masz domu, tylko ktos Cie dodal, to nie jest on Twoj i mozesz go tylko ogladac w profilu tej osoby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:14 am
Miss Sara Ita Lockheart Ozzwald no to znowu ja... teraz w wersji czystej i pachnacej... biggrin helo ej a ja nie moge wejść do domku czy ktoświe jak trzeba wejść do domku sad ja tesh nie moge wejść, nie pokazuje się obrazek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:15 am
fajowa chałupka opcusiu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:17 am
z tym urządzaniem domu tio mi mocno simsami pachnie xd ( ależbym siobie w simsy pograła... crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:17 am
lol A ty M-Teen, może nie przesadzaj z wielkością i capsem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:18 am
Jaswinder fajowa chałupka opcusiu blaugh taka se....... zaraz wracam... ide na obiad *idzie na obiad*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:21 am
[ Kaku ] Omega Sun Miss Sara Ita Lockheart Ozzwald no to znowu ja... teraz w wersji czystej i pachnacej... biggrin helo ej a ja nie moge wejść do domku czy ktoświe jak trzeba wejść do domku sad trzeba miec zainstalowanego flashplayera, poza tym jak nie masz domu, tylko ktos Cie dodal, to nie jest on Twoj i mozesz go tylko ogladac w profilu tej osoby. podziwiam jak wielkie poklady cierpliwosci w tobie drzemią. zbudojmy jej oltarzyk i modlmy sie do niej....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:23 am
Siemka ludzie. Słuchajta: mam problem z tymi pogiętymi domkami. Kto mi pomoże??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|