|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:23 am
Aidanna to jak ten dom umeblowac??? tak sie zostaje morderca xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ale tu nagle tlok sie zrobil...witam nowoprzybylych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej wam szkraby whee 4laugh widze ze juz wszyscy macie domki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Ozzwald Omega Sun Aidanna jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete przeczytaj przewodnik scream Ja go wcale nie pisze dla siebie stare a ja zawsze myslalem ze to strefa zarezerwowana tylko i wylacznie dla ciebie czesc Chii... biggrin patrzy na siga... bardzo ładna bielizna xd ona ma fajna... ja tam nie nosze... dobra ja spadam pod prysznic... do zobaczenia niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:24 am
Miss_Karina hej wam szkraby whee 4laugh widze ze juz wszyscy macie domki 3nodding hej kariś, dawno cie nie widziały me zielone oczęta... (widzisz, mam te same włosy co ostatnio! xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:25 am
Omega Sun Aidanna to jak ten dom umeblowac??? tak sie zostaje morderca xp Omi uspokooj sie ...moze herbatki z hibiskusa??albo miete??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whee elo opcy, ozz, omi, rati i inni jak tam domki? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Omega Sun Aidanna to jak ten dom umeblowac??? tak sie zostaje morderca xp Omi uspokooj sie ...moze herbatki z hibiskusa??albo miete?? a moze kij bejbolowy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hej wam szkraby whee 4laugh widze ze juz wszyscy macie domki 3nodding hejka Kari narka Ozz Kaku chyba bejzbolowy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii whee elo opcy, ozz, omi, rati i inni jak tam domki? 3nodding heeeej! ja mojego nie widziałam jeszcze na oczy xd a tak bym chciała siobie umeblować... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:27 am
Vykk Omega Sun Aidanna to jak ten dom umeblowac??? tak sie zostaje morderca xp Omi uspokooj sie ...moze herbatki z hibiskusa??albo miete?? ooo dziekuje (bede miala czym w nia rzucic blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:28 am
sweet_chii whee elo opcy, ozz, omi, rati i inni jak tam domki? 3nodding wszsytkim sie poresetowaly ale chyba juz wszsycy co cos mieli to sobie poprawili razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|