|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:16 am
Aidanna Ozzwald Aidanna z kad to sciagnac.... ale ja mam flesha skad stare tylko mi sie tu nie obrazaj.. ja to robie dla twojego dobra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:17 am
Miss Sara Czarny Miss Sara ej wtakim domu na gai to może jakaś inna postać mieszkać z inną postacią sad stressed Powiedzmy... Możesz umieszczać tam r80;ne postacie, ale tylko takie, ktsą twoimi przyjaci22;mi (czyli masz je we friendlist) aaa cha chyba mnie nikt nie przyjmie bo mnie napewno nikt nie lubi bo ja jestem glupia crying crying eeee.... no niemow tak.... *przytaula* ze mna mozesz zamieszkac biggrin jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Czarny Miss Sara ej wtakim domu na gai to może jakaś inna postać mieszkać z inną postacią sad stressed Powiedzmy... Możesz umieszczać tam r80;ne postacie, ale tylko takie, ktsą twoimi przyjaci22;mi (czyli masz je we friendlist) aaa cha chyba mnie nikt nie przyjmie bo mnie napewno nikt nie lubi bo ja jestem glupia crying crying tani chwyt....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna z kad to sciagnac.... ale ja mam flesha skad stare tylko mi sie tu nie obrazaj.. ja to robie dla twojego dobra... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Miss Sara Czarny Miss Sara ej wtakim domu na gai to może jakaś inna postać mieszkać z inną postacią sad stressed Powiedzmy... Możesz umieszczać tam r80;ne postacie, ale tylko takie, ktsą twoimi przyjaci22;mi (czyli masz je we friendlist) aaa cha chyba mnie nikt nie przyjmie bo mnie napewno nikt nie lubi bo ja jestem glupia crying crying eeee.... no niemow tak.... *przytaula* ze mna mozesz zamieszkac biggrin jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete byś mnie przyjeła ja jak bym stobą miała mieszkać to bym robiła co zechcesz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete przeczytaj przewodnik scream Ja go wcale nie pisze dla siebie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:19 am
Miss Sara Aidanna Miss Sara Czarny Miss Sara ej wtakim domu na gai to może jakaś inna postać mieszkać z inną postacią sad stressed Powiedzmy... Możesz umieszczać tam r80;ne postacie, ale tylko takie, ktsą twoimi przyjaci22;mi (czyli masz je we friendlist) aaa cha chyba mnie nikt nie przyjmie bo mnie napewno nikt nie lubi bo ja jestem glupia crying crying eeee.... no niemow tak.... *przytaula* ze mna mozesz zamieszkac biggrin jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete byś mnie przyjeła ja jak bym stobą miała mieszkać to bym robiła co zechcesz smile a ja mam nowego przyjaciela blaugh to jak ten dom umeblowac???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:20 am
Omega Sun Aidanna jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete przeczytaj przewodnik scream Ja go wcale nie pisze dla siebie stare a ja zawsze myslalem ze to strefa zarezerwowana tylko i wylacznie dla ciebie czesc Chii... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to co moge uciebie zamieszkać jak nieto nie zrozumiem surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Omega Sun Aidanna jak sie mebluje dom??? ma karton i tapete przeczytaj przewodnik scream Ja go wcale nie pisze dla siebie stare a ja zawsze myslalem ze to strefa zarezerwowana tylko i wylacznie dla ciebie czesc Chii... biggrin patrzy na siga... bardzo ładna bielizna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:22 am
ja na tej gai zeświruję, jak w końcu na niej jestem, to ani się przebrać nie mogę, ani domku zobaczyć, no po prostu NIC... mogę pisać posty, o! 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|