|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:01 am
Aidanna 1.opona na glowe 2.mlotasek 3.Oye Yosei...przepraszam - ale czy ja czegoś nie rozumiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:01 am
Aidanna Ibris [ Kaku ] Aidanna opona na glowie to jest jeszcze glupsze... zrobmy liste glupich rzeczy 1.opona na glowe 2.mlotasek mozna wpisywac nicki uzytkownikow? to chyba nawet konieczne. Oye Yosei jak chcecie 1.opona na glowe 2.mlotasek 3.Oye Yoseiskauj to! Yosei to yosei.. a oye to powitanie [chyba] sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za slodko mi xd muwaha ha ha... 'oye' to takie powitanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:04 am
Czarny Ja- Yosei ...Ohayo ludzie ... biggrin ...ja zmieniłem układ moich home-made mebelk...i kupiłem tapete ...i narazie więcej nie mam zamiaru robić bo nie-mam-kasy ...a tak nawiasem - to ja tylko na chwilke I tak jest tam ciemno jak w d...użej, ciemnej jaskini xp ...przepraszam bardzo - ale Ty nie masz lepiej biggrin ...(mogłem tego nie mówic, bo pewnie teraz sypnie kupe kasy i kupisz hacjende de la casa czy coś takiego biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.opona na glowe 2.mlotasek
Przepraszamy za blad whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yosei tapete widze.. no powiedzmy, że widze, ale włącz światło bo nic nie widać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:05 am
M-Teen yosei tapete widze.. no powiedzmy, że widze, ale włącz światło bo nic nie widać xp a ja niemoge ogladac domkow bo niemam jakiegos programu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:06 am
Aidanna M-Teen yosei tapete widze.. no powiedzmy, że widze, ale włącz światło bo nic nie widać xp a ja niemoge ogladac domkow bo niemam jakiegos programu crying .. z niecierpliwoscia czekam na Gaia Battle System..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:07 am
Aidanna M-Teen yosei tapete widze.. no powiedzmy, że widze, ale włącz światło bo nic nie widać xp a ja niemoge ogladac domkow bo niemam jakiegos programu crying sciagnij flasha smile ja sciagnelam i teraz mi sysko widać na IE a na mozilli białe xp dlatgeo do przegladania chatek mam IE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:08 am
Ja- Yosei Czarny Ja- Yosei ...Ohayo ludzie ... biggrin ...ja zmieniłem układ moich home-made mebelk...i kupiłem tapete ...i narazie więcej nie mam zamiaru robić bo nie-mam-kasy ...a tak nawiasem - to ja tylko na chwilke I tak jest tam ciemno jak w d...użej, ciemnej jaskini xp ...przepraszam bardzo - ale Ty nie masz lepiej biggrin ...(mogłem tego nie mówic, bo pewnie teraz sypnie kupe kasy i kupisz hacjende de la casa czy coś takiego biggrin ) wierzaj mi, kochanieńki, chciałbym z całego serca, jednakowoż nie mogę, gdyż jestem spłukany sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:08 am