|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:36 am
Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:37 am
Aidanna M-Teen Aidanna Czarny Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk ja je sciagam i zapisuje a one nadal sa gonk !!!!!!!!!! bo zmiana ubrania nie działa :/ popsuła sie sad crying okropne!!! :] przezyjesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:37 am
Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad czesc biggrin ja mam domek.. narazie jest pusty ale jeszcze postaram sie go zapelnic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:38 am
Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad ja wlasnie sobie fundnelam chalupke....!!! ale chuba za darmoche NIE JESTEM JUZ BEZDOMNA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Aidanna M-Teen Aidanna Czarny Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk ja je sciagam i zapisuje a one nadal sa gonk !!!!!!!!!! bo zmiana ubrania nie działa :/ popsuła sie sad crying okropne!!! :] przezyjesz wink a jak nie przezyje...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad prawie kazdy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdzia Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad czesc biggrin ja mam domek.. narazie jest pusty ale jeszcze postaram sie go zapelnic xd a jak ty zrobiłaś ze masz dom sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:39 am
quote]
:] przezyjesz wink a jak nie przezyje...?
RZUCE SIE Z MOSTU razz domek jest za darmo za mebelko placisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:40 am
Ozzwald M-Teen Aidanna M-Teen bo zmiana ubrania nie działa :/ popsuła sie sad crying okropne!!! :] przezyjesz wink a jak nie przezyje...? to ma wała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:40 am
Miss Sara Magdzia Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad czesc biggrin ja mam domek.. narazie jest pusty ale jeszcze postaram sie go zapelnic xd a jak ty zrobiłaś ze masz dom sweatdrop trzeba wejsc do tego nwego miasta na mapie.. nazywa sie aekea czy jakos tak, i tam jest budynek... chyba mission cos tam i tam wybierasz sobie domek(pierwszy jest za darmo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:41 am
Miss Sara Magdzia Miss Sara Czarny Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh witajcie blaugh ej a kto z was ma na gai dom sad czesc biggrin ja mam domek.. narazie jest pusty ale jeszcze postaram sie go zapelnic xd a jak ty zrobiłaś ze masz dom sweatdrop trzeba isc do A-gdziestam i wejsc gdzies tam i wtedy wybierasz domek i juz biggrin spec od tlumaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:42 am
MISDS SARA!!! WEJDZ NA PRZEWODNIK W NASZEJ GILDII OMI TAM WSZYTSKO CO POWINNAS ZROBIC / WIEDZIEC NAPISALA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:44 am
A house... i'm living in........ a house.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|