|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:26 am
te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:27 am
Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:28 am
hejka.. biggrin *wchodzi po cichutku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Aidanna M-Teen Raticiel chryste... tyle pieniędzy mieć i szkoda na cokolwiek??? ja bym to zaraz wsio wydała heart ja wyznaje zasade: 10 k musze mieć!! biggrin pozatym zraabiam tez na rybach na 3 planszy ^^ niezle... ja wedki niemam.... znikla mi sad moge dac ci normalna biggrin za darmo biggrin bo mam w zanadrzu ^^ naprawde whee dzieki az sie wzruszylam crying ja chce sciagnac ta glupia czapke AAAAAAAAAA!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magdzia hejka.. biggrin *wchodzi po cichutku* Cześć! Uważaj na mordercze balony!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:30 am
Czarny Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk ja je sciagam i zapisuje a one nadal sa gonk !!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:31 am
Czarny Magdzia hejka.. biggrin *wchodzi po cichutku* Cześć! Uważaj na mordercze balony!!! gonk moze nakrecimy film 3nodding , "Balony atakuja" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:31 am
niom... fajnie byłoby wreszcie zdjąć balonika... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:32 am
Raticiel niom... fajnie byłoby wreszcie zdjąć balonika... xd eek ty tez!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:32 am
profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:33 am
Raticiel niom... fajnie byłoby wreszcie zdjąć balonika... xd moze poprostu cos sie psuje w gai.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:33 am
Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai mam nadzieje... ja niechce z nimi do konca zycia byc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:34 am
Ibris profile nie dziala ^^ mi tez sie nie chce nic zapisac. ale to normalne na gai Czyżbym wyczuwał sarkazm?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:35 am
Aidanna Czarny Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk ja je sciagam i zapisuje a one nadal sa gonk !!!!!!!!!! bo zmiana ubrania nie działa :/ popsuła sie sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:36 am
M-Teen Aidanna Czarny Aidanna te baloniki sie przykleily do mnie... ja je sciagam ale sa dalej gonk Mordercze balony!!! gonk gonk gonk ja je sciagam i zapisuje a one nadal sa gonk !!!!!!!!!! bo zmiana ubrania nie działa :/ popsuła sie sad crying okropne!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|