|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:07 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! ech... żebym to ja miał kasę, to bym sobie i questa zrobił, i domek urządził sweatdrop witka ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! ech... żebym to ja miał kasę, to bym sobie i questa zrobił, i domek urządził sweatdrop heja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:09 am
ja swojego avatarka zapisuje, ale jakos sie nie chce odswiezyc ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:12 am
A mnie wszystko dziala procz "Edit Profile"... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:14 am
Ibris ja swojego avatarka zapisuje, ale jakos sie nie chce odswiezyc ^^' tak samo z moim rynn ja mam tez 13 k a szkoda mi na listy.... chociaż... coś sie posprzedaje, biggrin wczoraj mialam jakies 12 k, pokombinowałam , posprzedawałam mialam ok 10 k potem tak zrobilam ze dzisiaj rano mialam 15 k biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:16 am
M-Teen Ibris ja swojego avatarka zapisuje, ale jakos sie nie chce odswiezyc ^^' tak samo z moim rynn ja mam tez 13 k a szkoda mi na listy.... chociaż... coś sie posprzedaje, biggrin wczoraj mialam jakies 12 k, pokombinowałam , posprzedawałam mialam ok 10 k potem tak zrobilam ze dzisiaj rano mialam 15 k biggrin biggrin biggrin chryste... tyle pieniędzy mieć i szkoda na cokolwiek??? ja bym to zaraz wsio wydała heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:19 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:19 am
Raticiel M-Teen Ibris ja swojego avatarka zapisuje, ale jakos sie nie chce odswiezyc ^^' tak samo z moim rynn ja mam tez 13 k a szkoda mi na listy.... chociaż... coś sie posprzedaje, biggrin wczoraj mialam jakies 12 k, pokombinowałam , posprzedawałam mialam ok 10 k potem tak zrobilam ze dzisiaj rano mialam 15 k biggrin biggrin biggrin chryste... tyle pieniędzy mieć i szkoda na cokolwiek??? ja bym to zaraz wsio wydała heart ja wyznaje zasade: 10 k musze mieć!! biggrin pozatym zraabiam tez na rybach na 3 planszy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:22 am
10 k "mieć"? tak po prostu??? raaaany.... xd jestem jakas niedzisiejsza... pewno, chciałabym kiedys siobie kupić OMFG ale luuuudzie.... ja tylko czekam aż mogę się w końcu przebrać, idę na sklepu i kupuję jakomś taniochę 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:23 am
M-Teen Raticiel M-Teen Ibris ja swojego avatarka zapisuje, ale jakos sie nie chce odswiezyc ^^' tak samo z moim rynn ja mam tez 13 k a szkoda mi na listy.... chociaż... coś sie posprzedaje, biggrin wczoraj mialam jakies 12 k, pokombinowałam , posprzedawałam mialam ok 10 k potem tak zrobilam ze dzisiaj rano mialam 15 k biggrin biggrin biggrin chryste... tyle pieniędzy mieć i szkoda na cokolwiek??? ja bym to zaraz wsio wydała heart ja wyznaje zasade: 10 k musze mieć!! biggrin pozatym zraabiam tez na rybach na 3 planszy ^^ niezle... ja wedki niemam.... znikla mi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:25 am
Aidanna M-Teen Raticiel chryste... tyle pieniędzy mieć i szkoda na cokolwiek??? ja bym to zaraz wsio wydała heart ja wyznaje zasade: 10 k musze mieć!! biggrin pozatym zraabiam tez na rybach na 3 planszy ^^ niezle... ja wedki niemam.... znikla mi sad moge dac ci normalna biggrin za darmo biggrin bo mam w zanadrzu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|