|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:18 pm
witam was ponownie - i ja tez uwazam ze mamy tu scieme nie z tej ziemi... uch, jak ci nie wstyd, Suney?... stare nie sadziles chyba, ze sie nie poznamy i to sie nie wyda? od poczatku mi tu cos nie pasowalo, gdy zaczelam cie wypytywac o to twoje konto na DevArcie....
PS. a juz szczytem wszystkiego jest pokazywanie jako wlasnej pracy Borisa Vallejo... po prostu gleba... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:18 pm
...dobra, ja się zbijam, mam tego dość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:19 pm
Katka1989 jestem spokojna blaugh muszę konczyć, ale wrócę tu jutro rano. papki wszystkim! heart ...Bywaj i trzymaj się ciepło!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:20 pm
hieh... Coś mi się wydaje Suney że masz przej***ne sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:21 pm
MissTao witam was ponownie - i ja tez uwazam ze mamy tu scieme nie z tej ziemi... uch, jak ci nie wstyd, Suney?... stare nie sadziles chyba, ze sie nie poznamy i to sie nie wyda? od poczatku mi tu cos nie pasowalo, gdy zaczelam cie wypytywac o to twoje konto na DevArcie.... PS. a juz szczytem wszystkiego jest pokazywanie jako wlasnej pracy Borisa Vallejo... po prostu gleba... xd O, faktycznie, ale ze mnie dupek, nawet mial w tytule biggrin DDDD *kula sie po ziemi* Buachahchahcaha* biggrin DDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ...dobra, ja się zbijam, mam tego dość... Papa Rynn!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Nie nalezy mieszac z gnojem... ? Czlowieka? Prosze pana... to scierwo trzeba natychmiast sciac, powiesic, zaladowac cynamonem, spalic i zgwalic jego prochy przy jego matce... no po prostu parodia, karykatura czlowieka... Nic nie warty smiec... Ale zabawa jest przednia, nieprawdaz Rufus? ;] No dalej Syfie, pokaz nam jeszcze jakas prace, dalej, wiem, ze tu jestes karaluchu! biggrin DDD Kage, nie przesadzaj w druga strone... przeciez nikogo nie zamordowal... na razie xd wiemy, ze urazil twoje uczucia jako artysty, ale daj spokoj... juz powiedziales co o nim myslisz, chyba wystarczy, hm? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire ...dobra, ja się zbijam, mam tego dość... ...trzymaj się Rynn i zdrowiej szybko...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:24 pm
Kagenoyami warzywo Ja- Yosei warzywo DO K%^&* NEDZY MORDY W %&$^*& I BYC MI TU GRZECZNI!!! ... biggrin ...i my tu jesteśmy niegrzeczni?! xd ... stare ...hm...jakby to powiedzieć... my mamy tezy potwierdzone twardymi argumentami... xp no dobra moze macie racje a moze nie ale nie trzeba od razu czlowieka mieszac z gnojem nie?? a tak propo to przepraszam... mowilem ze jestem wybuchowy... sweatdrop Nie nalezy mieszac z gnojem... ? Czlowieka? Prosze pana... to scierwo trzeba natychmiast sciac, powiesic, zaladowac cynamonem, spalic i zgwalic jego prochy przy jego matce... no po prostu parodia, karykatura czlowieka... Nic nie warty smiec... Ale zabawa jest przednia, nieprawdaz Rufus? ;] No dalej Syfie, pokaz nam jeszcze jakas prace, dalej, wiem, ze tu jestes karaluchu! biggrin DDD ...owszem, owszem Kagenoyami ...zabawa przednia... ... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:26 pm
*Rozgląda sie dookoła nucąc cicho piosenkę*Nyu, chyba się trochę uspokoili.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:27 pm
MissTao witam was ponownie - i ja tez uwazam ze mamy tu scieme nie z tej ziemi... uch, jak ci nie wstyd, Suney?... stare nie sadziles chyba, ze sie nie poznamy i to sie nie wyda? od poczatku mi tu cos nie pasowalo, gdy zaczelam cie wypytywac o to twoje konto na DevArcie.... PS. a juz szczytem wszystkiego jest pokazywanie jako wlasnej pracy Borisa Vallejo... po prostu gleba... xd Dobra, to juz była przesada :/ wstyd...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:28 pm
Sei chan *Rozgląda sie dookoła nucąc cicho piosenkę*Nyu, chyba się trochę uspokoili. ...ja cały czas jestem spokojny... ...ja tracę prawie tylko panowanie kiedy leję się z Cieniem (co się ostatnio niestety rzadko zdarza, cholera, brakuje mi tej codziennej dawki adrenaliny xp ) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:29 pm
witam ponownie smile
Cos przegapilam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:29 pm
Ja- Yosei Kagenoyami warzywo Ja- Yosei warzywo DO K%^&* NEDZY MORDY W %&$^*& I BYC MI TU GRZECZNI!!! ... biggrin ...i my tu jesteśmy niegrzeczni?! xd ... stare ...hm...jakby to powiedzieć... my mamy tezy potwierdzone twardymi argumentami... xp no dobra moze macie racje a moze nie ale nie trzeba od razu czlowieka mieszac z gnojem nie?? a tak propo to przepraszam... mowilem ze jestem wybuchowy... sweatdrop Nie nalezy mieszac z gnojem... ? Czlowieka? Prosze pana... to scierwo trzeba natychmiast sciac, powiesic, zaladowac cynamonem, spalic i zgwalic jego prochy przy jego matce... no po prostu parodia, karykatura czlowieka... Nic nie warty smiec... Ale zabawa jest przednia, nieprawdaz Rufus? ;] No dalej Syfie, pokaz nam jeszcze jakas prace, dalej, wiem, ze tu jestes karaluchu! biggrin DDD ...owszem, owszem Kagenoyami ...zabawa przednia... ... ...*siada przy stole i przegryza ciacho* Czysta rozkosz przyjacielu *klepie po ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 1:30 pm
...KAge chyba szykuje znowu jakiś długi tekst...bo coś się za długo nei odzywa... ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|