Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 832 833 834 835 836 837 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:18 pm

witam was ponownie - i ja tez uwazam ze mamy tu scieme nie z tej ziemi... uch, jak ci nie wstyd, Suney?... stare nie sadziles chyba, ze sie nie poznamy i to sie nie wyda? od poczatku mi tu cos nie pasowalo, gdy zaczelam cie wypytywac o to twoje konto na DevArcie....

PS. a juz szczytem wszystkiego jest pokazywanie jako wlasnej pracy Borisa Vallejo... po prostu gleba... xd
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:18 pm

...dobra, ja się zbijam, mam tego dość...

Rynn the Vampire
Crew

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:19 pm

Katka1989

jestem spokojna blaugh
muszę konczyć, ale wrócę tu jutro rano. papki wszystkim! heart

...Bywaj i trzymaj się ciepło!
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:20 pm

hieh... Coś mi się wydaje Suney że masz przej***ne sweatdrop

Katka1989

Kagenobaka

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:21 pm

MissTao
witam was ponownie - i ja tez uwazam ze mamy tu scieme nie z tej ziemi... uch, jak ci nie wstyd, Suney?... stare nie sadziles chyba, ze sie nie poznamy i to sie nie wyda? od poczatku mi tu cos nie pasowalo, gdy zaczelam cie wypytywac o to twoje konto na DevArcie....

PS. a juz szczytem wszystkiego jest pokazywanie jako wlasnej pracy Borisa Vallejo... po prostu gleba... xd

O, faktycznie, ale ze mnie dupek, nawet mial w tytule biggrin DDDD *kula sie po ziemi* Buachahchahcaha* biggrin DDDDDD

Rynn the Vampire

Papa Rynn!!!

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

MissTao
Crew

Kagenoyami
Nie nalezy mieszac z gnojem... ? Czlowieka? Prosze pana... to scierwo trzeba natychmiast sciac, powiesic, zaladowac cynamonem, spalic i zgwalic jego prochy przy jego matce... no po prostu parodia, karykatura czlowieka... Nic nie warty smiec... Ale zabawa jest przednia, nieprawdaz Rufus? ;]
No dalej Syfie, pokaz nam jeszcze jakas prace, dalej, wiem, ze tu jestes karaluchu! biggrin DDD

Kage, nie przesadzaj w druga strone... przeciez nikogo nie zamordowal... na razie xd wiemy, ze urazil twoje uczucia jako artysty, ale daj spokoj... juz powiedziales co o nim myslisz, chyba wystarczy, hm? ^^

Rynn the Vampire

...trzymaj się Rynn i zdrowiej szybko...!

RUFUS.ABBYSINIAN

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:24 pm

Kagenoyami
warzywo
Ja- Yosei
warzywo

DO K%^&* NEDZY MORDY W %&$^*& I BYC MI TU GRZECZNI!!!

... biggrin
...i my tu jesteśmy niegrzeczni?! xd
... stare
...hm...jakby to powiedzieć... my mamy tezy potwierdzone twardymi argumentami... xp

no dobra moze macie racje a moze nie ale nie trzeba od razu czlowieka mieszac z gnojem nie??

a tak propo to przepraszam... mowilem ze jestem wybuchowy... sweatdrop

Nie nalezy mieszac z gnojem... ? Czlowieka? Prosze pana... to scierwo trzeba natychmiast sciac, powiesic, zaladowac cynamonem, spalic i zgwalic jego prochy przy jego matce... no po prostu parodia, karykatura czlowieka... Nic nie warty smiec... Ale zabawa jest przednia, nieprawdaz Rufus? ;]
No dalej Syfie, pokaz nam jeszcze jakas prace, dalej, wiem, ze tu jestes karaluchu! biggrin DDD

...owszem, owszem Kagenoyami
...zabawa przednia...
...
...
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:26 pm

*Rozgląda sie dookoła nucąc cicho piosenkę*Nyu, chyba się trochę uspokoili.

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:27 pm

MissTao

Dobra, to juz była przesada :/ wstyd...........
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:28 pm

Sei chan
*Rozgląda sie dookoła nucąc cicho piosenkę*Nyu, chyba się trochę uspokoili.

...ja cały czas jestem spokojny...
...ja tracę prawie tylko panowanie kiedy leję się z Cieniem (co się ostatnio niestety rzadko zdarza, cholera, brakuje mi tej codziennej dawki adrenaliny xp )
...

RUFUS.ABBYSINIAN

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:29 pm

witam ponownie smile

Cos przegapilam?
PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:29 pm

Ja- Yosei
Kagenoyami
warzywo
Ja- Yosei
warzywo

DO K%^&* NEDZY MORDY W %&$^*& I BYC MI TU GRZECZNI!!!

... biggrin
...i my tu jesteśmy niegrzeczni?! xd
... stare
...hm...jakby to powiedzieć... my mamy tezy potwierdzone twardymi argumentami... xp

no dobra moze macie racje a moze nie ale nie trzeba od razu czlowieka mieszac z gnojem nie??

a tak propo to przepraszam... mowilem ze jestem wybuchowy... sweatdrop

...owszem, owszem Kagenoyami
...zabawa przednia...
...
...

*siada przy stole i przegryza ciacho*
Czysta rozkosz przyjacielu *klepie po ramieniu*

Kagenobaka

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Sat Aug 21, 2004 1:30 pm

...KAge chyba szykuje znowu jakiś długi tekst...bo coś się za długo nei odzywa...
... whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 832 833 834 835 836 837 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games