|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:57 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding Rati, a ty mi jeszcze wisisz arcika! razz Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris uff... gg wypacza psychike. ekhm. no ^^' ciasteczka? ciekawe w jaki sposob?? xd xp whee sposobow jest wiele XD Hey Rynn, pa Aya ^^ podziel sie...chce sie doprowadzic dso ruiny xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding Rati, a ty mi jeszcze wisisz arcika! razz hej...!!! jak to, przcież ci wysłałam mailem??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:58 am
Vykk Aidanna Vykk Aidanna hejka wam.....!!!!!! co tam u was?? co to za ksiezyce w tle??? mozna miec dom!!! smiesznie razz hejka... te ksiezyce to ciuszki razz och... musi wam byc ciezko je tak dzwigac biggrin zalezy... bo dzieki nim przyciaganie jest takie samo jak na ksiezycu razz a ile takie cuś kosztuje? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:00 am
Raticiel Vykk Aidanna Vykk Aidanna hejka wam.....!!!!!! co tam u was?? co to za ksiezyce w tle??? mozna miec dom!!! smiesznie razz hejka... te ksiezyce to ciuszki razz och... musi wam byc ciezko je tak dzwigac biggrin zalezy... bo dzieki nim przyciaganie jest takie samo jak na ksiezycu razz a ile takie cuś kosztuje? surprised pewnie w granicach 5k ....bo to jest z najnowszego lisciku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:03 am
e nie za duzo?? wkoncu to jest nowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:03 am
oj chyba sobie tego księżyca nie kupię... drogie dziadostwo... jestem bidna, hihi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:04 am
Vykk e nie za duzo?? wkoncu to jest nowe drooooogo..... ja sobie teraz odkladam na cos..... mam juz prawie 2 tysiace biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel oj chyba sobie tego księżyca nie kupię... drogie dziadostwo... jestem bidna, hihi xd ... xd ...mam to samo ... ledwo krzeselko do domciu sobie kupilem ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! ech... żebym to ja miał kasę, to bym sobie i questa zrobił, i domek urządził sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No ja tez odkladam - mam juz 50 goldow bije was wszystkich na glowe hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 3:06 am
Vykk e nie za duzo?? wkoncu to jest nowe ja za ok tyle kupowałam, bo tanszych nie bylo, ale teraz mozesz znalezc takie za jakie 6,2 k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|