|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:21 am
M-Teen *wpływa na swej chmurze z błogim uśmiechem , spogląda w d�ł na gaiowicz�w* siemandero wam 3nodding *płynie sobie dalej na chmurze* mhm..chumrka jak w dragonball xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:22 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:23 am
Raticiel Ibris Rati - pogadam z Novelin, ona ma kontakt z Toba, ja z nia ;P i wysle Ci cdki. Hey Kiart ^.^ okej, w takim razie czekam 3nodding ile płyt trzeba by było na gry? hmh... 3 albo 4 razz do 3rd czesci Thiefa sa 3cdki, ale mam bez cracka... wiec nie wiem czy wysylac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:23 am
[ Kaku ] M-Teen *wpływa na swej chmurze z błogim uśmiechem , spogląda w d�ł na gaiowicz�w* siemandero wam 3nodding *płynie sobie dalej na chmurze* mhm..chumrka jak w dragonball xp co ma znaczyć xp ? DB było fajne... weszło już praktycznie do klasyki jeśli chodzi o Polskę, tak jak Sailor Moon... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:24 am
[ Kaku ] M-Teen *wpływa na swej chmurze z błogim uśmiechem , spogląda w d�ł na gaiowicz�w* siemandero wam 3nodding *płynie sobie dalej na chmurze* mhm..chumrka jak w dragonball xp nie oglądam takich badziew jak dragonball więc nie wiem, czy jest to taka sama jak tam stare na moim czarnym pychu jest bardzo wygodnie ^______________^ *podśpiewuje sobie marchef w butonierce* masz tak jak ja w tylu miejscach poklejone srece.. nananana... marchef w butonierce... nase serca nana ^^ >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:25 am
Ibris Raticiel Ibris Rati - pogadam z Novelin, ona ma kontakt z Toba, ja z nia ;P i wysle Ci cdki. Hey Kiart ^.^ okej, w takim razie czekam 3nodding ile płyt trzeba by było na gry? hmh... 3 albo 4 razz do 3rd czesci Thiefa sa 3cdki, ale mam bez cracka... wiec nie wiem czy wysylac biggrin spoko spoko... 3nodding wszystko się da przechachmęcić wink ale ty mi chcesz wysłać swoje gry? czy ja mam ci płyty wysłać? chaotyczny mam dziś musk trochu... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:25 am
Raticiel novelin Raticiel novelin Raticiel novelin - i prawidłowo, bo to seria jak by nie było o niczym xd Dokladnie, i wiesz moim zdaniem za duzo ludzi ginie dla dobra ogolu... ehh hey Kaku 3nodding nyo właśnie... np. Chidori... ale głowni bohaterowie żyją długo i szczęśliwie xp i tak najlepszy jest Aki wink raz jeszcze heyah przybyłym 3nodding Ja tam najbardziej przepadam za Yuuhim ^^ hehe Yuuhi tesh był cute, moim zdaniem bardziej zasługiwał na Ayę niż Toya ( ktchyba zjadł kij od szczotki xd ) Ano, co racja to racja... xd A jak tam WHR ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:26 am
Vykk moge...tylko powiedz czy jest jakis wylacznik muzyczki bo nie lubie jak mi sie nakladaja na siebie razz start / akcesoria / rozrywka / regulacja głośności / i costam trzeba zmniejszyc xp niepamiętam co xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:27 am
Raticiel [ Kaku ] M-Teen *wpływa na swej chmurze z błogim uśmiechem , spogląda w d�ł na gaiowicz�w* siemandero wam 3nodding *płynie sobie dalej na chmurze* mhm..chumrka jak w dragonball xp co ma znaczyć xp ? DB było fajne... weszło już praktycznie do klasyki jeśli chodzi o Polskę, tak jak Sailor Moon... 3nodding nigdy nie oglądałam ani tego ani tego... Dragona bo to było głupie XP a Sailor bo za wcześnie ją emitowano XP a ja śpiochu jestem >.< ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:27 am
Kaku ale Kinto bylo male i mogla byc na nim tylko osoba o czystym serduszku.... xp ....ja nic nie sugeruje xd xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:28 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:28 am
Vykk Kaku ale Kinto bylo male i mogla byc na nim tylko osoba o czystym serduszku.... xp ....ja nic nie sugeruje xd xp sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|