|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:13 am
novelin Heyo wszystkim przybyłym xd hey novelin,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:14 am
ej, nie moge zapisac mojego avatarka ==' agh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:14 am
novelin - i prawidłowo, bo to seria jak by nie było o niczym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:16 am
Raticiel novelin - i prawidłowo, bo to seria jak by nie było o niczym xd Dokladnie, i wiesz moim zdaniem za duzo ludzi ginie dla dobra ogolu... ehh hey Kaku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:16 am
Ibris - na to będzie trzeba duuuuuużo płyt... pierwsze 60 tak około 12 płytek a reszta nie wiem, bo jeszcze się ściąga 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:19 am
Rati - pogadam z Novelin, ona ma kontakt z Toba, ja z nia ;P i wysle Ci cdki.
Hey Kiart ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Raticiel novelin - i prawidłowo, bo to seria jak by nie było o niczym xd Dokladnie, i wiesz moim zdaniem za duzo ludzi ginie dla dobra ogolu... ehh hey Kaku 3nodding nyo właśnie... np. Chidori... ale głowni bohaterowie żyją długo i szczęśliwie xp i tak najlepszy jest Aki wink raz jeszcze heyah przybyłym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel jestem chętna!!!!! 3nodding 3nodding 3nodding ale tylko do pisaniny, byo robić stronki porządne dopiero się uczę... mnie to mowisz? biggrin ja to będzie moja 7 stronka biggrin a raczej próba zrobienia 7 stronki biggrin bo żadna wcześniej nie powstała biggrin tylko sobie szablonik na bloga zrobiłam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:20 am
Raticiel novelin Raticiel novelin - i prawidłowo, bo to seria jak by nie było o niczym xd Dokladnie, i wiesz moim zdaniem za duzo ludzi ginie dla dobra ogolu... ehh hey Kaku 3nodding nyo właśnie... np. Chidori... ale głowni bohaterowie żyją długo i szczęśliwie xp i tak najlepszy jest Aki wink raz jeszcze heyah przybyłym 3nodding Ja tam najbardziej przepadam za Yuuhim ^^ hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:20 am
Ibris Rati - pogadam z Novelin, ona ma kontakt z Toba, ja z nia ;P i wysle Ci cdki. Hey Kiart ^.^ okej, w takim razie czekam 3nodding ile płyt trzeba by było na gry?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|