|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:47 am
niom ja to się ledwo zmusiłam żeby wstąpić do polskiej gildii... sweatdrop POMOCY! Dowiedziałam się o jakimś anime/mandze Chrono Crusade i jest potfornie ciekawa czy ma ten tytuł jakikolwiek związek z grami Chrono Trigger i Chrono Cross... Yumeś, sorki że to tyle zajęło ale taki młyn w domku miałam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:49 am
Raticiel niom ja to się ledwo zmusiłam żeby wstąpić do polskiej gildii... sweatdrop POMOCY! Dowiedziałam się o jakimś anime/mandze Chrono Crusade i jest potfornie ciekawa czy ma ten tytuł jakikolwiek związek z grami Chrono Trigger i Chrono Cross... Yumeś, sorki że to tyle zajęło ale taki młyn w domku miałam... crying Chrno Crusade chyba...a co do gier to nie wiem bo ich nie znam^^;... @Ibris-> fajo^o^! Zarzucisz linka XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:51 am
Yumehayla Raticiel niom ja to się ledwo zmusiłam żeby wstąpić do polskiej gildii... sweatdrop POMOCY! Dowiedziałam się o jakimś anime/mandze Chrono Crusade i jest potfornie ciekawa czy ma ten tytuł jakikolwiek związek z grami Chrono Trigger i Chrono Cross... Yumeś, sorki że to tyle zajęło ale taki młyn w domku miałam... crying Chrno Crusade chyba...a co do gier to nie wiem bo ich nie znam^^;... @Ibris-> fajo^o^! Zarzucisz linka XD? nyom, ja tesh tam kcę!!! 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:52 am
Ibriś, napisałaś na temacie o grach, że masz Thief... ale... jak ja się bym mogła za to odwdzięczyć? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:53 am
Witam wszystkich ^^
Heyo Ib whee , Rat whee i Yumehayla ^^
Rat: miałam pisać do Ciebie PM, dzięki za płytki.
Aha w liscie pisalas o Kare Kano i Wolf's Rain. KK mam chyba 2albo3 odcinki [zaraz sprawdze] - sama na tę serie polowałam crying a WR mam 4 epsy... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:54 am
witam wszystkich...hej dredowlosa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:56 am
hey wam razz
Rat - a co masz do zauferowania? razz Chociazby z anime.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|