|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:25 am
*patrzy za okno - wszedzie bialo* ja chce lato.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:27 am
Kiart opcy ninja dobra czyli rozumiem ze sam zostalem...... mmm...NIe do konca ... xp o.o.o nowa twarz łał jaki jesteś ładny chyba sie zakochałam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:31 am
Miss Sara Kiart opcy ninja dobra czyli rozumiem ze sam zostalem...... mmm...NIe do konca ... xp o.o.o nowa twarz łał jaki jesteś ładny chyba sie zakochałam heart Powiedz mu jeszcze, ze go kochasz i ze mu sie oddasz. Na pewno na to pojdzie ><"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:19 am
Hejka^^ Co tam słychać XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:21 am
do dupy jest i sie ciesze XD dlugo Cie tu nie bylo... ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:25 am
Ibris do dupy jest i sie ciesze XD dlugo Cie tu nie bylo... ;P Bo tak jakoś rzadko na polską zaglądam...nie wiem czemu...ale na samej Gai to jestem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:28 am
Yumehayla Ibris do dupy jest i sie ciesze XD dlugo Cie tu nie bylo... ;P Bo tak jakoś rzadko na polską zaglądam...nie wiem czemu...ale na samej Gai to jestem XD *rzut z bardzo rozpędzonej prędkości na nicniepodejrzewającego aniołka* YUUUUUMEEEEEE!!!!! Nyo chyba w pon. wysyłam liściora do Ciebie ( szybka jestem co? ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:29 am
^^' ja sie udzielam na 2 gildiach i probuje cos wlasnie zarobic...
Oy Rat ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:34 am
Raticiel Yumehayla Ibris do dupy jest i sie ciesze XD dlugo Cie tu nie bylo... ;P Bo tak jakoś rzadko na polską zaglądam...nie wiem czemu...ale na samej Gai to jestem XD *rzut z bardzo rozpędzonej prędkości na nicniepodejrzewającego aniołka* YUUUUUMEEEEEE!!!!! Nyo chyba w pon. wysyłam liściora do Ciebie ( szybka jestem co? ) xd RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 4laugh !!!!!!!!!!! Jejku jej, jak dawno cię nie widziałem XD...i czekam na liścia ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:41 am
Artisan's Guild ;P tam sie nic ciekawego nie dzieje, ale ludzie dobrze oceniaja pracki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:42 am
Ibris Artisan's Guild ;P tam sie nic ciekawego nie dzieje, ale ludzie dobrze oceniaja pracki. a co to za gildia sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:45 am
Mloda jakas, gdzie zrzeszaja roznych uzdolnionych ludzi ^^ pisarzy, rysownikow, mlode talenty etc. itd. ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|