|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:31 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry a mi się w ogóle nie chce domek zrobić... jestem bezdomny crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:32 pm
Miss Sara a ty opcy dlaczego jesteś taki ponury przez ciebie doztaje gęsiej skórki*chowa głowe pod poduszke* ja jestem w pytke ponury i zgorzknialy tez Ibris Opcy ponury? z ktorej strony? no tez sie zastanawiam...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:32 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry nie martf sie bo zaraz sie popłacze sad sad jusz sie popłakałam crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:46 pm
Miss Sara Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry nie martf sie bo zaraz sie popłacze sad sad jusz sie popłakałam crying crying crying ja tez..... wzruszylem sie...... *kaszl*nieprawda*kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:47 pm
Kukus Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry a mi się w ogóle nie chce domek zrobić... jestem bezdomny crying to idz do kogos powaletowac wink Ja mam dom, ale nie da sie go wyremontowac. Pewnie napchalam do niego za duzo mebli stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sic. Jeszcze trochę i sfiksuję gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry nie martf sie bo zaraz sie popłacze sad sad jusz sie popłakałam crying crying crying eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:49 pm
Miss Sara Omega Sun Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry nie martf sie bo zaraz sie popłacze sad sad jusz sie popłakałam crying crying crying eee...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:52 pm
o juz naprawili smile Mozna nawet zrobic noc surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:52 pm
skoro tak stawiacie sprawe to ja sie zmywam.. narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:53 pm
Ozzwald skoro tak stawiacie sprawe to ja sie zmywam.. narazie do zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 3:00 pm
Kurde, durny domek, nie chce sie załadować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|