|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:07 pm
Gosiak ja mykam moja mama wchdozi na kompa pozniej bee kociaki :* heart ...sayonara - miłej nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:08 pm
Ja- Yosei Ibris Yosei, ale ja potrzebuje silnego meskiego ramienia XD Lena - co sie dzieje? ==' ...przepraszam bardzo - ale ramię mam jak najbardziej silne ...z całą szczerością i skromnością stare mogę powiedzieć, że kładę na ręke całą klasę i wiekszość budy domokun (jesli nie całą - tylko nie naraz ) no yosei idziemy na przyjacielskie spotkanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:11 pm
Miss Sara Ja- Yosei Ibris Yosei, ale ja potrzebuje silnego meskiego ramienia XD Lena - co sie dzieje? ==' ...przepraszam bardzo - ale ramię mam jak najbardziej silne ...z całą szczerością i skromnością stare mogę powiedzieć, że kładę na ręke całą klasę i wiekszość budy domokun (jesli nie całą - tylko nie naraz ) no yosei idziemy na przyjacielskie spotkanie heart ...kurde no! ...bardzo chętnie - ale może jutro? ...bo ja własnie muszę lecieć stressed ...Trzymajcie się ciepło ...miłej nocki ...do zobaczenia pewnie jutro ...Sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:17 pm
Ozzwald Ja- Yosei ...yhm...ja 16 jak coś biggrin ... ...Gosiak - trzymam kciuki wink to masz fart, prokurator ci nie grozi... tacy to maja dobrze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:20 pm
Lena. zeby cos odpalic, to moze trzeba "RUN" nacisnac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:21 pm
Zcyzna sie inteligentnie, a potem i tak się konczy na dupie.
Haha ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:22 pm
opcy Ozzwald Ja- Yosei ...yhm...ja 16 jak coś biggrin ... ...Gosiak - trzymam kciuki wink to masz fart, prokurator ci nie grozi... tacy to maja dobrze...... po jednym spotkanie z nia a potem cala seria z pania prokurator...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:23 pm
opcy Ozzwald Ja- Yosei ...yhm...ja 16 jak coś biggrin ... ...Gosiak - trzymam kciuki wink to masz fart, prokurator ci nie grozi... tacy to maja dobrze...... hej opcy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:25 pm
moj domek nie chce sie zapisac crying buuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:28 pm
Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:28 pm
a ty opcy dlaczego jesteś taki ponury przez ciebie doztaje gęsiej skórki*chowa głowe pod poduszke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:29 pm
Opcy ponury? z ktorej strony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:29 pm
Ozzwald Omega Sun moj domek nie chce sie zapisac crying buuu takie rzeczy sie zdarzaja, a na gai to juz bardzo czesto... a ja sie tak staralam cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|