|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:57 pm
Ja- Yosei Miss Sara Ja- Yosei Miss Sara jasne Yosei blaugh z tobą chciałam iść na randke Yosei wink ...ek-hm ...a powiedz mi - ile Ty masz latek, co? ... xd Yosei ja mam lat 13 ...yhm...ja 16 jak coś biggrin ... ...Gosiak - trzymam kciuki wink to idziesz czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak ej kurdesz...mam wlasnie projektowac mamie kuchnie na kompie... a pozniej musze ja przekonac aby mnie na konwent na nocke poscila razz jak myslicie uda mi sie ? biggrin heart Gosiak, sciagnelam tego sharewara, i mo sie pojawiło okienko jakieś... Kliknać "run", "close" czy "open folder"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Gosiak - uda. kto mi pozyczy przenosny grzejnik? ==' ...mam Ci wysłać pocztą? ... ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:59 pm
Ja- Yosei Miss Sara Ja- Yosei Miss Sara jasne Yosei blaugh z tobą chciałam iść na randke Yosei wink ...ek-hm ...a powiedz mi - ile Ty masz latek, co? ... xd Yosei ja mam lat 13 ...yhm...ja 16 jak coś biggrin ... ...Gosiak - trzymam kciuki wink to masz fart, prokurator ci nie grozi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...gdzie i kiedy? ...po co? ...(jak coś to ja już niespecjalnie jestem sam sweatdrop ) ...ale jak chodzi Ci tylko o taki mały wirtualny hangout to można machnąć cosik ... xd zapraszam do mojej meliny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Ibris Gosiak - uda. kto mi pozyczy przenosny grzejnik? ==' ...mam Ci wysłać pocztą? ... ... biggrin i dorzuc do paczki polar albo jakiegos cieplego faceta, jak masz pod reka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:02 pm
Ibris Ja- Yosei Ibris Gosiak - uda. kto mi pozyczy przenosny grzejnik? ==' ...mam Ci wysłać pocztą? ... ... biggrin i dorzuc do paczki polar albo jakiegos cieplego faceta, jak masz pod reka. ...jak coś to sam się wrzuce do paczki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:03 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:03 pm
Yosei, ale ja potrzebuje silnego meskiego ramienia XD
Lena - co sie dzieje? =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:04 pm
...a przepraszam - w czym? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:04 pm
Ibris Yosei, ale ja potrzebuje silnego meskiego ramienia XD Lena - co sie dzieje? ==' no bo chce zainstalować shockwave i nie wiem co kliknać- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:05 pm
wchodzisz na stronke, klikasz install i powinno ci sie samo zrobic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:06 pm
Ibris Yosei, ale ja potrzebuje silnego meskiego ramienia XD Lena - co sie dzieje? ==' ...przepraszam bardzo - ale ramię mam jak najbardziej silne ...z całą szczerością i skromnością stare mogę powiedzieć, że kładę na ręke całą klasę i wiekszość budy domokun (jesli nie całą - tylko nie naraz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:06 pm