|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:48 pm
M-Teen Eredin Hejka wszytskim biggrin *rozwala sie na kanapie* marzul, pauolka? siemnao btw biggrin Only marzul , Jeleń poszedł już sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:49 pm
~~lena-undesaid~~ Opcy, ten lshockewave to do czego? Do domkow? jak najbardziej....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:49 pm
a ja ide na VIVA LA BAM heart
bede kiedy bede biggrin biggrin biggrin Jak cos GG 3063631
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:50 pm
Eredin M-Teen Eredin Hejka wszytskim biggrin *rozwala sie na kanapie* marzul, pauolka? siemnao btw biggrin Only marzul , Jeleń poszedł już sad hehe nie WIEDZIAŁAM, ŻE PRZESIADUJESZ NA GAI :d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:52 pm
Eredin Gosiak wlasnie wielkie thx dla ciebie za balonik :* powiedz jesli bedzioesz czegos potrzebowac ;] niemasprawy :] (to sie chyba osobno pisze biggrin ja tu stwarzan nowe wyrazy a niby to ja slwonik czytam biggrin ) jeszcze raz Dzięx Opcy :* (ojoj jak ja lubię dziękowac razz ) wiem okropna jestem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:53 pm
Gosiak Eredin Gosiak wlasnie wielkie thx dla ciebie za balonik :* powiedz jesli bedzioesz czegos potrzebowac ;] niemasprawy :] (to sie chyba osobno pisze biggrin ja tu stwarzan nowe wyrazy a niby to ja slwonik czytam biggrin ) jeszcze raz Dzięx Opcy :* (ojoj jak ja lubię dziękowac razz ) wiem okropna jestem ;p Ale gosiak, do czego ci ten shockwave?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:15 pm
~~lena-undesaid~~ Gosiak Eredin Gosiak wlasnie wielkie thx dla ciebie za balonik :* powiedz jesli bedzioesz czegos potrzebowac ;] niemasprawy :] (to sie chyba osobno pisze biggrin ja tu stwarzan nowe wyrazy a niby to ja slwonik czytam biggrin ) jeszcze raz Dzięx Opcy :* (ojoj jak ja lubię dziękowac razz ) wiem okropna jestem ;p Ale gosiak, do czego ci ten shockwave? do domkow biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:15 pm
siemanko blaugh
a czy chcecie moje gg sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:17 pm
hej gosiak ładnie sie ubrałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:18 pm
Eredin M-Teen Eredin Hejka wszytskim biggrin *rozwala sie na kanapie* marzul, pauolka? siemnao btw biggrin Only marzul , Jeleń poszedł już sad i nie odprowadzilas Paula? biggrin chcesz zeby ja pila zaatakowala? biggrin tu Iz jakby co razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:19 pm
Miss Sara hej gosiak ładnie sie ubrałaś dziekkuuuuuje :*:*:* heart ej domek sobie zrobilam :p tylko jeszcze musze sobie zadeskowane okno kupic w najblizszym czasie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:21 pm
...Ohayo ludzie! (wrócił Wasz El Bandito domokun ) ...Ja właśnie ściągam kupe plików i mi net zwalnia, więc sie nawet w domki nie bawię teraz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:21 pm
Miss Sara siemanko blaugh a czy chcecie moje gg sweatdrop hejka...czy my mielismy juz ze soba przyjemnosc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:22 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! (wrócił Wasz El Bandito domokun ) ...Ja właśnie ściągam kupe plików i mi net zwalnia, więc sie nawet w domki nie bawię teraz ... heja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:24 pm
Miss Sara Ja- Yosei ...Ohayo ludzie! (wrócił Wasz El Bandito domokun ) ...Ja właśnie ściągam kupe plików i mi net zwalnia, więc sie nawet w domki nie bawię teraz ... heja wink ...o-o! ...Przepraszam za moje grubiaństwo! ... ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ...miło mi poznać biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|