|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:17 pm
Vykk opcy...innych nie znam ale skoro sa lepsze od tego to musze zobaczyc pozostale xd xp whee ja bym szczególnie polecał: "Nierozłącznych" z podwójną rolą Jeremy'ego Irons'a i "Nagi Lunch" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:19 pm
opcy Vykk opcy...innych nie znam ale skoro sa lepsze od tego to musze zobaczyc pozostale xd xp whee ja bym szczególnie polecał: "Nierozłącznych" z podwójną rolą Jeremy'ego Irons'a i "Nagi Lunch" 3nodding szczerze mowiac to nie slyszlamem o zandym z nich narka Kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:20 pm
a ja dzis od kumpla przyniosłem sobie: "Bardzo długie zaręczyny" Jeunet'a z Audrey Tautou xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:21 pm
Omega Sun opcy Omega Sun Gosiak biggrin domki dalej mi niedzialaja :] jestem bezdomnaaa :d siemanko :* heart hmm... a moze Ty po prostu korzystasz z jakiejs dziwnej przegladarki? nooo... ja sie troche nameczylem zeby domki z operą uruchomic... w sumie to dziala mi podglad ale aktualnie jak chce se nowokupiona lampke zamontowac to widze tylko biale sciany i przycisk save... stressed To moze do korzystania z gai uzywaj po prostu Mozilli albo IE 3nodding ja maam IEEEE ==' bede musiala cos pokombinowac jak znajde czas ==' sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:23 pm
Gosiak Omega Sun To moze do korzystania z gai uzywaj po prostu Mozilli albo IE 3nodding ja maam IEEEE ==' bede musiala cos pokombinowac jak znajde czas ==' sad u mnie zainstalowalo sie bez problemu. Trzeba bylo tylko troche poczekac sweatdrop .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:23 pm
witaj *podbiega i wachluje ja malymi wachlarzykami* co sie stało? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:25 pm
jestem wymeczona, zmeczona i przemeczona ciezkim siedzeniem na tylku w zadymionej piwnicy pubu xp
domki mnie wkurzaja XD pochlaniaja kase.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:26 pm
hejka Ibrysku razz ...ale mam humorka... co siem stalo ze taka padnieta jestes??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:28 pm
Ibris jestem wymeczona, zmeczona i przemeczona ciezkim siedzeniem na tylku w zadymionej piwnicy pubu xp domki mnie wkurzaja XD pochlaniaja kase. ale sama masz jedne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:28 pm
Vykk hejka Ibrysku razz ...ale mam humorka... co siem stalo ze taka padnieta jestes?? humorka? od czego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:29 pm
M-Teen Ibris jestem wymeczona, zmeczona i przemeczona ciezkim siedzeniem na tylku w zadymionej piwnicy pubu xp domki mnie wkurzaja XD pochlaniaja kase. ale sama masz jedne ^^ wiem XD i jestem zla, bo wydalam moje ostatnie pieniadze. nie mozna tego skasowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:31 pm
Ibris M-Teen Ibris jestem wymeczona, zmeczona i przemeczona ciezkim siedzeniem na tylku w zadymionej piwnicy pubu xp domki mnie wkurzaja XD pochlaniaja kase. ale sama masz jedne ^^ wiem XD i jestem zla, bo wydalam moje ostatnie pieniadze. nie mozna tego skasowac? hmmm nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:31 pm
Ibris jestem wymeczona, zmeczona i przemeczona ciezkim siedzeniem na tylku w zadymionej piwnicy pubu xp domki mnie wkurzaja XD pochlaniaja kase. tia wiemn cos o tym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|