|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:53 am
[ Kaku ] M-Teen Omega Sun ~~lena-undesaid~~ HA-RY-PO-TTER-HA-RY-PO-TTER!!!!!!!! eek stressed gonk ja tam wole "6-ty zmysl" xp .... i wszytkie inne filmy z BRUCEM WILLISEM 4laugh Bruce Willis nierozerwalnie kojarzy mi sie z cala seria Szklanej Pulapki.. a teraz jeszcze Lzy Slonca z Sandra Bullock. Ciekawy. Patetyczny. 'Ametykanski' film akcji. a mi sie kojarzy najbardziej z 5 elementem i 6 zmysłem :] i jeszcze z takim jednym o elkisirze młodości dwoma babkami z dziurami w brzuchu bo niby sa niesmiertelne, i brucem biggrin biggrin biggrin hehe śiesznie wtedy wygladał wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:54 am
Omega Sun Miss_Karina mi i harry i 6-ty zmysl i wladca pierscieni sie podobaja ^^ whee "Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp Bezsenność też dobry film xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:55 am
hejak ponownie...widze ze wchodzicie na moje tematy...filmy...ahhhh moj zywiol razz .... no dobra a o co dokladniej sie bijecie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Z filmow najlepszy jest 3 a \le ksiażki i tak są lepsze. Omi, czytałas 5 cześć? eek nie.. nie czytam tego typu ksiazek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen [ Kaku ] M-Teen Omega Sun ~~lena-undesaid~~ HA-RY-PO-TTER-HA-RY-PO-TTER!!!!!!!! eek stressed gonk ja tam wole "6-ty zmysl" xp .... i wszytkie inne filmy z BRUCEM WILLISEM 4laugh Bruce Willis nierozerwalnie kojarzy mi sie z cala seria Szklanej Pulapki.. a teraz jeszcze Lzy Slonca z Sandra Bullock. Ciekawy. Patetyczny. 'Ametykanski' film akcji. a mi sie kojarzy najbardziej z 5 elementem i 6 zmysłem :] i jeszcze z takim jednym o elkisirze młodości dwoma babkami z dziurami w brzuchu bo niby sa niesmiertelne, i brucem biggrin biggrin biggrin hehe śiesznie wtedy wygladał wink uwaga, uwaga.. "Ze smiercia jej do twarzy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina mi i harry i 6-ty zmysl i wladca pierscieni sie podobaja ^^ whee "Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:59 am
[ Kaku ] M-Teen a mi sie kojarzy najbardziej z 5 elementem i 6 zmysłem :] i jeszcze z takim jednym o elkisirze młodości dwoma babkami z dziurami w brzuchu bo niby sa niesmiertelne, i brucem biggrin biggrin biggrin hehe śiesznie wtedy wygladał wink uwaga, uwaga.. "Ze smiercia jej do twarzy" lepiej bym tego nie ujęła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:00 pm
~~lena-undesaid~~ Omega Sun Miss_Karina mi i harry i 6-ty zmysl i wladca pierscieni sie podobaja ^^ whee "Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Ciarki? Na Harrym? Wydaje mi sie ze to film dla mlodszej widowni i nie powinny pojawic sie takie sceny..wiec pewnie na teletubisiach chowalas sie pod dywan 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:01 pm
~~lena-undesaid~~ Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:01 pm
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ Omega Sun Miss_Karina mi i harry i 6-ty zmysl i wladca pierscieni sie podobaja ^^ whee "Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Ciarki? Na Harrym? Wydaje mi sie ze to film dla mlodszej widowni i nie powinny pojawic sie takie sceny..wiec pewnie na teletubisiach chowalas sie pod dywan 3nodding surprised *turla sie ze smiechu* hahahahaha teletubisie.. hahahaha dywan hahahaha blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:04 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp oj tak znam kilka takich looknij soboie koniecznie w ktoras z wypowiedzi w topicu o filmach mam tam caly dzial ulubioonych filmow tego typu xd ... ostatnio ogladalem po raz kolejny K-PAX a teraz looknac mialem 6 zmysl ale slucham muzy.... i czekam az moje zakuppy mi sie zaklimatyzuja zebym mogl wkoncu z nich skorzystac razz xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:05 pm
~~lena-undesaid~~ ja o LOTR m#322;am, a nie o Harrym... stare tak sie spytam... co to jest LOTR? xp bo jakos nie moge skojarzyc tytulu xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:06 pm
Vykk Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp oj tak znam kilka takich looknij soboie koniecznie w ktoras z wypowiedzi w topicu o filmach mam tam caly dzial ulubioonych filmow tego typu xd ... ostatnio ogladalem po raz kolejny K-PAX a teraz looknac mialem 6 zmysl ale slucham muzy.... i czekam az moje zakuppy mi sie zaklimatyzuja zebym mogl wkoncu z nich skorzystac razz xd xp a wlasnie chistof mi przypomnial o eXiztenZ ...to jest naprawde wiela schiza i jesli lubi sie dobrer kino taki ktore zapiera dech w piersiach po koncu seansu to warto obejrzec...chociazby w zaicszu domowym razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:06 pm
Vykk Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki... Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp oj tak znam kilka takich looknij soboie koniecznie w ktoras z wypowiedzi w topicu o filmach mam tam caly dzial ulubioonych filmow tego typu xd ... ostatnio ogladalem po raz kolejny K-PAX a teraz looknac mialem 6 zmysl ale slucham muzy.... i czekam az moje zakuppy mi sie zaklimatyzuja zebym mogl wkoncu z nich skorzystac razz xd xp w "6-tym zmysle" najlepsze jest zakonczenie. Potem zupelnie inaczej oglada sie ten film za drugim razem kiedy juz sie je zna 3nodding A topik filmowy przejrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|