Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8318 8319 8320 8321 8322 8323 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:53 am

[ Kaku ]
M-Teen
Omega Sun
~~lena-undesaid~~

HA-RY-PO-TTER-HA-RY-PO-TTER!!!!!!!!

eek stressed gonk

ja tam wole "6-ty zmysl" xp

.... i wszytkie inne filmy z BRUCEM WILLISEM 4laugh

Bruce Willis nierozerwalnie kojarzy mi sie z cala seria Szklanej Pulapki..
a teraz jeszcze Lzy Slonca z Sandra Bullock. Ciekawy. Patetyczny. 'Ametykanski' film akcji.

a mi sie kojarzy najbardziej z 5 elementem i 6 zmysłem :] i jeszcze z takim jednym o elkisirze młodości dwoma babkami z dziurami w brzuchu bo niby sa niesmiertelne, i brucem biggrin biggrin biggrin hehe śiesznie wtedy wygladał wink
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:54 am

Omega Sun
Miss_Karina
mi i harry i 6-ty zmysl i wladca pierscieni sie podobaja ^^ whee

"Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp

Bezsenność też dobry film xp

blaugh

[ Kaku ]

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:55 am

hejak ponownie...widze ze wchodzicie na moje tematy...filmy...ahhhh moj zywiol razz .... no dobra a o co dokladniej sie bijecie razz

~~lena-undesaid~~

Z filmow najlepszy jest 3 a \le ksiażki i tak są lepsze. Omi, czytałas 5 cześć?

eek nie.. nie czytam tego typu ksiazek sweatdrop

Omega Sun
Captain

[ Kaku ]

M-Teen
[ Kaku ]
M-Teen
Omega Sun
~~lena-undesaid~~

HA-RY-PO-TTER-HA-RY-PO-TTER!!!!!!!!

eek stressed gonk

ja tam wole "6-ty zmysl" xp

.... i wszytkie inne filmy z BRUCEM WILLISEM 4laugh

Bruce Willis nierozerwalnie kojarzy mi sie z cala seria Szklanej Pulapki..
a teraz jeszcze Lzy Slonca z Sandra Bullock. Ciekawy. Patetyczny. 'Ametykanski' film akcji.

a mi sie kojarzy najbardziej z 5 elementem i 6 zmysłem :] i jeszcze z takim jednym o elkisirze młodości dwoma babkami z dziurami w brzuchu bo niby sa niesmiertelne, i brucem biggrin biggrin biggrin hehe śiesznie wtedy wygladał wink

uwaga, uwaga..

"Ze smiercia jej do twarzy"

Omega Sun
Miss_Karina

"Wladca Pierscieni" to najnudniejszy film jaki widzialam w zyciu. Mozna go spokojnie stosowac na bezsennosc xp

Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki...

~~lena-undesaid~~

M-Teen

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 11:59 am

[ Kaku ]
M-Teen

uwaga, uwaga..

"Ze smiercia jej do twarzy"

lepiej bym tego nie ujęła wink
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:00 pm

~~lena-undesaid~~
Omega Sun
Miss_Karina

Eeeee... nudny to on nie jest, tylko akcja sie pbardzo powoli posuwa... Ale są momenty, kiedy mi miałam ciarki...

Ciarki? Na Harrym? Wydaje mi sie ze to film dla mlodszej widowni i nie powinny pojawic sie takie sceny..wiec pewnie na teletubisiach chowalas sie pod dywan 3nodding

[ Kaku ]

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:01 pm

~~lena-undesaid~~

Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:01 pm

[ Kaku ]
~~lena-undesaid~~
Omega Sun
Miss_Karina

Ciarki? Na Harrym? Wydaje mi sie ze to film dla mlodszej widowni i nie powinny pojawic sie takie sceny..wiec pewnie na teletubisiach chowalas sie pod dywan 3nodding

surprised
*turla sie ze smiechu* hahahahaha teletubisie.. hahahaha dywan hahahaha blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh

M-Teen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:03 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:04 pm

Omega Sun
~~lena-undesaid~~

Wole filmy z przeslaniem. Dla mnie dobry film to taki o ktorym sie mysli i analizuje jeszcze dlugo po jego zakonczeniu. Nie robiony pod publike i nie jakas komercyjna papka tylko taki, ktory niesie za soba konkretna tresc xp
oj tak znam kilka takich looknij soboie koniecznie w ktoras z wypowiedzi w topicu o filmach mam tam caly dzial ulubioonych filmow tego typu xd ... ostatnio ogladalem po raz kolejny K-PAX a teraz looknac mialem 6 zmysl ale slucham muzy.... i czekam az moje zakuppy mi sie zaklimatyzuja zebym mogl wkoncu z nich skorzystac razz xd xp

Vykk

Miss_Karina

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:05 pm

~~lena-undesaid~~

ja o LOTR m󷩦#322;am, a nie o Harrym... stare
tak sie spytam... co to jest LOTR? xp bo jakos nie moge skojarzyc tytulu xp sweatdrop
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:06 pm

Vykk
Omega Sun
~~lena-undesaid~~

oj tak znam kilka takich looknij soboie koniecznie w ktoras z wypowiedzi w topicu o filmach mam tam caly dzial ulubioonych filmow tego typu xd ... ostatnio ogladalem po raz kolejny K-PAX a teraz looknac mialem 6 zmysl ale slucham muzy.... i czekam az moje zakuppy mi sie zaklimatyzuja zebym mogl wkoncu z nich skorzystac razz xd xp
a wlasnie chistof mi przypomnial o eXiztenZ ...to jest naprawde wiela schiza i jesli lubi sie dobrer kino taki ktore zapiera dech w piersiach po koncu seansu to warto obejrzec...chociazby w zaicszu domowym razz

Vykk

Omega Sun
Captain

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 12:06 pm

Vykk
Omega Sun
~~lena-undesaid~~

w "6-tym zmysle" najlepsze jest zakonczenie. Potem zupelnie inaczej oglada sie ten film za drugim razem kiedy juz sie je zna 3nodding
A topik filmowy przejrze 3nodding
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8318 8319 8320 8321 8322 8323 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games